Toyota si Lexus va asteapta cu cele mai recente modele la SAB 2015!

Toyota si Lexus va asteapta cu cele mai recente modele la SAB 2015!
  • Evenimentul are loc pe 1-11 octombrie
  • Suprafata expozitionala este de 25.000 mp
  • Vor fi prezente in premiera marcile Toyota si Lexus
Distribuie pe Facebook

Intre 1 – 11 Octombrie, iubitorii fenomenului auto au posibilitatea sa descopere noutatile din acest domeniu deoarece Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2015 (www.sab.ro), cel mai mare eveniment auto din Romania cu participare nationala si internationala, isi redeschide portile la Romero Baneasa.

Alaturi de marcile deja inscrise, Toyota si Lexus vor fi prezente anul acesta in cadrul Salonului Auto Bucuresti & Accesorii cu cele mai recente modele si premiere nationale!

Prezenta marcilor Toyota si Lexus incepand cu aceasta editie reprezinta un garant al imaginii si notorietatii Salonului Auto Bucuresti si Accesorii, in cadrul caruia sunt prezente de la an la an din ce in ce mai multe modele si tehnologii din domeniul auto.

Salonul Auto Bucuresti & Accesorii, editia a XIII-a internationala si platforma de business nr. 1 a domeniului auto din Romania va avea loc in perioada 1 – 11 octombrie 2015 pe o suprafata de peste 25.000 mp in cadrul complexului Romaero Baneasa.

Salonul Auto Bucuresti & Accesorii este singurul eveniment al profesionistilor si specialistilor auto din Romania sustinut de APIA si ACAROM.

SAB 2015

Distribuie pe Facebook
mai multe