Verdict final la evenimentul The Most Beautiful Truck and Chooper

Verdict final la evenimentul The Most Beautiful Truck and Chooper
  • Sambata, 21 Septembrie 2013, a debutat 'The Most Beautiful Truck and Chopper Festival', primul eveniment de acest gen si cel mai mare din Europa de Sud-Est
  • Pe 21 si 22 Septembrie, transportatorii si chopperistii s-au intrecut pentru premii totale de 22.000 de euro, la competitie inscriindu-se peste 1000 de participanti
  • S-au calificat in finala 31 de soferi, 25 de camioane si 25 de choppere
Distribuie pe Facebook

The Most Beautiful Truck and Chopper festival a avut loc week-endul trecut. Primul eveniment de o asemenea anvergura si tematica a fost un real succes si a adunat in acelasi loc cele mai frumoase camioane, cele mai frumoase motociclete si cei mai experimentati soferi de camion.

Deschiderea festivalului a fost oficiata de Dl. Umberto de Pretto, Secretar General IRU (International Road Transport Union), Dl. Radu Dinescu, secretar general U.N.T.R.R. (Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania) si Dl. Gabor Sandor, presedinte al IFPTR (Institutul de Formare Profesionala in Transporturi Rutiere).

Soferii au trebuit sa-si dovedeasca abilitatile pe parcursul unor probe inedite si spectaculoase, una de siguranta rutiera si cealalta de arimare a incarcaturii.

Castigatorii competitiei Cel Mai Bun Sofer Profesionist sunt:
Locul I - Oprea Gheorghe Marian
Locul II - Nemes Marian Adrian
Locul III - Balint Attila Istvan

In competitia Cel Mai Frumos Camion au primat aspectul general exterior al camionului, starea generala de intretinere a acestora, motorizarea, originalitatea si armonia tuturor echiparilor optionale.

Castigatorii acestei competitii sunt:
Locul I - Nagl Ioan – Scania R500
Locul II -Todoca Dorel Gheorghe – Mercedes-Benz Actros
Locul III - Bejusca Dan – Scania R500

Premiul Cel Mai Frumos Chopper a fost acordat motocicletei care a strans cele mai multe voturi din partea publicului, iar premiantii au fost:
Locul I - Chiva Marcel - Harley Davidson
Locul II- Deac Cornel Claudiu - motocicleta custom
Locul III - Racz Arpad Dorin – Suzuki

Vali Porcisteanu, Campionul National la Raliu, a facut in ambele zile demonstratii de drift spectatorilor veniti in numar mare la eveniment. DJ Wanda si Roxana Ciuhulescu au fost responsabile cu muzica si buna dispozitie la cel mai inedit eveniment destinat camioanelor si chopperelor personalizate. Cei mai asteptati cantareti au fost membrii formatiilor Zdob si Zdub, Trooper, Zadar si The Outsiders, care au facut spectacol inca de la primele acorduri.

Distribuie pe Facebook
mai multe