22 mai 2011: marea intalnire a comunitatii Dacia din Franta

22 mai 2011: marea intalnire a comunitatii Dacia din Franta
Dacia isi invita clientii la a treia editie a marelui picnic anual, care va avea loc duminica, 22 mai 2011, in Franta. Anul trecut, la acest eveniment au participat in total, in doua orase, peste 7500 de persoane. Ca urmare a succesului inregistrat in 2010, anul acesta picnicul se va desfasura in 3 locuri din Franta in acelasi timp: Monampteuil (Aisne), Lissac sur Couze (Correze) si Oraison (Vendee).
Distribuie pe Facebook
Picnicul Dacia se caracterizeaza printr-o ambianta familiala, amicala si in acelasi timp festiva. Fanii Dacia sunt invitati sa participe la activitati gratuite, precum canoe, plimbari cu hidrobicicleta si alte jocuri in spatii special amenajate. De asemenea, participantii vor putea testa performantele Dacia Duster in teren accidentat.

Dacia a generat nu doar o revolutie in lumea auto, ci si un fenomen social. Posesorilor francezi de modele Dacia le place sa vorbeasca despre masinile lor fata in fata, dar sunt in egala masura foarte prezenti pe blogurile si forumurile de discutii. Sunt aproape de doua ori mai activi pe internet decat clientii altor marci auto. De-a lungul anilor, acest interes pentru marca a dus la crearea unei adevarate comunitati Dacia. Vestile despre Dacia circula de doua ori mai mult prin "word of mouth" fata de media pietei. Marele picnic Dacia este ocazia comunitatii de a se intalni in viata reala si de a se bucura de valori precum simplitatea si convivialitatea, specifice marcii Dacia.


Sursa: Dacia
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Evenimente DATA PUBLICĂRII: 10 Mai 2011