Carmaniacs by GranTurismo, eveniment auto la Craiova

Carmaniacs by GranTurismo, eveniment auto la Craiova
  • Evenimentul are loc la Centrul Multifunctional
  • Participa Vali Porcisteanu, Sorin HAI Ene, cluburi auto
  • Intrarea costa 10 lei cu o doza Red Bull inclusa
Distribuie pe Facebook

In zilele de 26-27 aprilie, la Craiova are loc un eveniment dedicat pasionatilor de masini, tuning si viteza. GranTurismo by Carmaniacs aduce in acelasi loc frumusetea masinilor, viteza in coasta si demonstratiile de drift si indemanare la Craiova, la cel mai nou centru expozitional din localitate.

Eventify it, in colaborare cu OSFM Craiova si in parteneriat cu Primaria Municipiului Craiova, organizeaza in zilele de 26 si 27 aprilie prima editie a evenimentului “Carmaniacs by GranTurismo”, o manifestare a pasionatilor auto menita sa readuca Craiova pe harta evenimentelor de profil. Evenimentul este gazduit de Centrul Multifunctional, un centru expozitional absolut nou care nu a avut parte de o inaugurare pe masura.

Din dorinta organizatorilor de a oferi atat pasionatilor expozanti cat si vizitatorilor un spectacol cat mai complet, pe durata celor doua zile au fost incluse demonstratii oferite de nume cunoscute pe plan national (Sorin HAI Ene, Vali Porcisteanu), dar si o cursa de viteza in coasta desfasurata pe Dealul Bucovatului (duminica, 27 aprilie).

Carmaniacs by GranTurismo nu este un tuning show, ci mai degraba o mare intalnire a pasionatilor. Vor fi expuse masini exotice (modele Ferrari, Porsche si Nissan GT-R) dar si masini modificate din punct de vedere al stylingului, performantelor sau care beneficiaza de sisteme audio profesionale si care de-a lungul timpului au castigat premii si la alte expozitii si manifestari. Si-au anuntat prezenta numeroase masini cunoscute pasionatilor, dar si cluburi precum Midnight Racers, Unknown, Overspeed si StreetArt, organizatorii rezervandu-si dreptul de a alege masinile care vor participa la expozitie, cu atat mai mult cu cat in interiorul Centrului Multifunctional vor fi gazduite exponatele VIP, celelalte masini acceptate avand la dispozitie un spatiu expositional de peste 10.000mp.

Sambata seara expozantii sunt invitati la o petrecere private gazduita de Club Medieval iar cazarea acestora este oferita gratuit de organizatori in 3 locatii.

Carmaniacs by GranTurismo

Carmaniacs by GranTurismoCarmaniacs by GranTurismo

Carmaniacs by GranTurismoCarmaniacs by GranTurismo

Carmaniacs by GranTurismoCarmaniacs by GranTurismo

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Carmaniacs by GranTurismo
mai multe