Cars by the Sea, primul eveniment auto al anului, 14 aprilie pe plaja Venus-Saturn

Duminica, 14 aprilie 2019, pe plaja Europa FM din Venus-Saturn, are loc primul eveniment auto al anului. Cars by the Sea este o intalnire a pasionatilor cu masini modificate din toata tara, dar si a doritorilor sa vada cele mai frumoase si modificate automobile din Romania.
Distribuie pe Facebook

Cars by the Sea 2019

Duminica, 14 aprilie, pe plaja Europa FM din Venus-Saturn, are loc Cars by the Sea. Deja si-au anuntat prezenta aproape 300 de persoane din toate colturile tarii, dar si masini extraordinare, atat supercars, cat si modele pline de modificari.

Participantii pot lua parte la trei competitii, Limbo, Loudest Pipes si Airride Battle, plus o serie de concursuri pentru public si participanti. Prin urmare, aici se vor "lupta" sa castige premiul masinile joase, iar cea mai culcata pe asfalt va pleca acasa cu o cupa interesanta realizata dintr-un piston si o biela, la fel si in cazul celei mai galagioase masini sau a celei care stie sa topaie din suspensia pneumatica.

Cars by the Sea 2019

Adunarea se face la ora 12 pe plaja din Venus iar participarea, atat a pasionatilor care vin cu masina lor speciala, cat si a publicului, este GRATUITA. Mai jos puteti vedea numai cateva din masinile care vor fi prezente pe 14 aprilie la Cars by the Sea 2019.

Cars by the Sea 2019

Cars by the Sea 2019

Cars by the Sea 2019

Cars by the Sea 2019

Cars by the Sea 2019

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Cars by the Sea 2019
mai multe