Cheile Gradistei Endurocross - Campionatul National de Endurocross

Cheile Gradistei Endurocross - Campionatul National de Endurocross
* Cheile Gradistei Holiday Complex gazduieste cea de a VI-a etapa a Campionatului National de Endurocross, sezonul 2009. * Vino pe 11 iulie la Cheile Gradistei (Moeciu) sa iei parte la un adevarat show off-road. Tele si Alex Garbacea ti-au pregatitun eveniment despre care, probabil, vei spune ca a fost cea mai spectaculoasa etapa de endurocross organizata in Romania. * Traseul de 8,2 km este gandit pentru voi, iar zona in care este trasat track-ul este una in care s-au antrenat piloti precum David Casteu sau Frans Verhoven.
Distribuie pe Facebook

Daca te dai cu motorul, dar inca nu stii daca e cazul sa vii sau nu la curse, ei bine toate au un inceput. Si de ce sa nu faci primii pasi catre competitii la un eveniment in a carui organizare s-au implicat unii din cei mai buni pilotii de enduro si rally-raid din Romania. Vei avea parte de o atmosfera prieteneasca, vei gusta din aerul unei competitii de top si daca totusi nu te-am impresionat, ne gandim ca macar petrecerea de dupa festivitatea de premiere va fi pe gustul tau. Ti-am pregatit un party campenesc, cat sa gusti din farmecul zonei si sa intelegi de ce e fain sa te dai cu motorul.

Spectacol in munti

* Natura este parte din viata noastra insa cati dintre noi putem spune ca mergem la lucru in mijlocul naturii? Ei bine, cei implicati in curse de endurocross au punctul de lucru in natura.
* Endurocrossul este o imbinare intre enduro si motocross fiind aleasa aceasta formula pentru a le oferi pilotilor si spectatorilor o competitie spectaculoasa care dureaza o singura zi si in care adrenalina (oferita de lupta cu secundele) este la ea acasa.
* O cursa de endurocross = 1 ora in care trebuie sa iti depasesti limitele in off-road, sa sari ca pe circuitele de motocross, sa navighezi dupa semne si sa urci pante abrupte in ritmul competitiilor de enduro.

O cursa accesibila publicului

* Datorita desfasurarii intr-una din zonele preferate de turisti pentru petrecerea concediului sau a vacantelor, cursa de endurocross de la Cheile Gradistei are garantat succesul la public.
* Startul cursei va fi dat chiar din statiune si publicul va avea acces pe 70% din traseul de concurs
* Organizarea eveniemntului de catre cel mai tanar pilot roman care a terminat o etapa a Campionatului Mondial de Rally Raid, Alexandru Garbacea - considerat a fi si unul din cei mai buni piloti de motocicleta din Romania - garanteaza un succes din punct de vedere sportiv.
* Cheile Gradistei Endurocross este un eveniment in care sunt implicati si pilotii alaturi de care Alex Garbacea a concurat in Campionatul Mondial de Rally-Raid si alaturi de care va merge in Dakar 2010. Este vorba despre Emanuel Gyenes, Marcel Butuza si Romeo Duicu, oameni care au multi sustinatori in randul iubitorilor de sporturi extreme.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Evenimente DATA PUBLICĂRII: 9 Iulie 2009