Eurocar Meeting by Streetmaniacs: 20-22 septembrie, Navodari

Eurocar Meeting by Streetmaniacs: 20-22 septembrie, Navodari
  • Ultima editie de EuroCar Meeting a avut loc la Brasov
  • Accesul masinilor participante se face doar pe baza de accept
  • Vizitatorii au intrarea pe baza de abonament
Distribuie pe Facebook

Comunitatea cu cei mai multi pasionati de masini modificate organizeaza inca un eveniment istoric. Streetmaniacs aduna in acelasi loc cele mai tari masini din Romania la Navodari, la Marina Surf, in week-endul 20-22 Septembrie 2013. Daca vrei sa participi la eveniment, iata ce trebuie sa faci.

Ultima editie de EuroCar Meeting pe 2013 va avea loc luna viitoare la malul marii. Mai precis, in complexul Marina Surf din Navodari, pe 20-22 Septembrie. Va fi un eveniment memorabil, cu zeci de masini modificate, stranse din toate colturile tarii in acelasi loc de catre Streetmaniacs.

Ca si pana acum, organizarea buna este cheia succesului. Si anume, participantii trebuie sa respecte reguli de bun simt, cum ar fi evitarea demonstratiilor de burnout. Participantii si pasagerii masinii care ia parte la eveniment au intrarea gratuita. Vizitatorii vor plati un abonament valabil pentru toate cele 3 zile de EuroCar in valoare de 50 de lei.

ATENTIE! Numai masinile inscrise si acceptate in prealabil vor lua parte la manifestarea de la malul marii. Pentru accept, trimiteti minimum 3 imagini cu masina voastra, din 3 unghiuri diferite, la adresa: eurocarmeeting@gmail.com

Program eveniment:
Acces auto vineri incepand cu orele 11:00 - 20:00
Saambata 11:00 - 20:00

Masinile care au intrat si carora le-a fost scris numarul pe parbriz pot veni si pleca oricand, la fel si participantii sau vizitatorii care poarta bratara la mana. Cine nu poarta bratara va fi exclus din camping. Organizatorul isi rezerva dreptul de a selecta vizitatorii.

Concursurile:
- LIMBO
- CAR OF THE MEETING
- BEST CAR SANDCASTLE

Si multe alte surprize la fata locului.

Pentru detalii va rugam nu ezitati sa ne contactati la nr. de tel: 0722.205.079

Eurocar Meeting NavodariNavodari, septembrie 2013Eurocar Meeting NavodariBrasov, iulie 2013

Distribuie pe Facebook
mai multe