Ferrari Racing Days la Laguna Seca - Impresionant!

Ferrari Racing Days la Laguna Seca - Impresionant!
In weekend-ul ce tocmai s-a incheiat, circuitul Mazda Raceway de la Laguna Seca a fost gazda unui eveniment extraordinar, Ferrari Racing Days, condimentat cu unele dintre cele mai impresionante exemplare ale celebrului constructor italian.
Distribuie pe Facebook
In lista cu prezente greu de trecut cu vederea s-a inscris si noul Ferrari 458 Challenge, un model ce a renuntat la caracteristicile de masina de strada pentru a se concentra in totalitate pe cursele pentru gentlemeni. Bucurandu-se de prezenta unei suspensii si a unui sistem de franare dezvoltate special, supercarul din Maranello a renuntat de asemenea la dotarile inutile, adoptand instrumente si scaune racing, plus un roll cage complet. Mai mult de atat, un motor V8 de 4.5 litri montat central se asigura ca cel aflat in spatele volanului traieste senzatii de neuitat. De asemenea, la acest eveniment special a fost invitat si mai-vechiul 430 Challenge, reusind sa faca fata cu brio provocarii impuse de grozavul 458.

Ferrari Racing Days la Laguna Seca - Magnific! Ferrari Racing Days la Laguna Seca - Magnific!

Punctul culminant a fost atins atunci cand pe pista si-au facut aparitia modele de top precum 599XX sau FXX - doua opere de arta cu motor V12, capabile sa te lase fara de suflare. Nu au lipsit nici macar masinile cu care italienii au scris istorie in Formula 1, constructorul din Maranello aducand cu sine si adevarati clasici precum 512BBi LM sau 250 GT/L "Lusso".

Ferrari Racing Days la Laguna Seca - Magnific! Ferrari Racing Days la Laguna Seca - Magnific!

Ferrari Racing Days la Laguna Seca - Magnific!

In alta ordine de idei, Ferrari Racing Days reprezinta unul dintre avantajele de a fi client Ferrari insa, mai mult de atat, este unul dintre putinele evenimente capabile sa-ti accelereze bataile inimii. Iar fotografiile vorbesc de la sine.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Ferrari Racing Days la Laguna Seca
mai multe