Imagini spectaculoase de la Concorso d'Eleganza Villa d'Este

Imagini spectaculoase de la Concorso d'Eleganza Villa d'Este
Concorso d'Eleganza Villa d'Este reprezinta mai mult decat un simplu concurs de frumusete pentru masini. Evenimentul desfasurat pe malul Lacului Como din Italia reprezinta o adevarata declaratie a faptului ca automobilul inca este considerat expresia dorintei umane de viteza, eleganta si pasiune.
Distribuie pe Facebook
Combina Festivalul de Viteza de la Goodwood cu Salonul Auto de la Geneva, apoi adauga un peisaj ireal, desprins parca din Rai, plus o doza de aristocratie pasionata de automobile si ai obtinut ceea ce inseamna Concorso d'Eleganza. Legendarul eveniment se desfasoara in fiecare an, sub aroma unei primaveri tarzi, pe malul Lacului Como din Italia. Anul acesta, intreaga atentie a fost captata de doua adevarate piese de arta - Ferrari Superamerica 45 si Aston Martin V12 Zagato, insa de la fata locului nu au lipsit nici marii clasici ai lumii auto sau concept car-urile capabile sa te lase fara de suflare.

Pentru o experienta completa legata de Concorso d'Eleganza Villa d'Este, vizitarea intregii galerii foto este mai mult decat necesara.

Imagini spectaculoase de la Concorso d'Eleganza Villa d'Este

Imagini spectaculoase de la Concorso d'Eleganza Villa d'Este Imagini spectaculoase de la Concorso d'Eleganza Villa d'Este

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Concorso d'Eleganza Villa d'Este
mai multe