Parada de batranici pe patru roti in Bucuresti

Parada de batranici pe patru roti in Bucuresti
Bucurestiul a gazduit pe strazile lui prafuite si pline cu gropi, weekend-ul ce tocmai a trecut, o parada de automobile retro dintre cele mai vechi si mai valoroase. Retromobil Club Romania a scos astfel la plimbare autovehicule construite inainte de primul si al doilea razboi mondial, dar care dupa investitii costisitoare au fost puse pe picioare.
Distribuie pe Facebook
"Costa cam mult distractia asta, dar dupa cum se zice diferenta dintre un barbat si un copil e data de pretul jucariilor", a spus pentru Realitatea TV Catalin Balasa, colectionar masini Jeep Willys 1947.

Merita amintit ca totul la aceste masini este original in proportie de 95%. Ce bine construite trebuie sa fie aceste masini de functioneaza cu aceleasi piese...

Vedeta paradei cu pricina a fost o batrana de 97 de ani. Pe vremuri aceasta masina prindea 100 de km la ora se lauda proprietarul ei.

Cea mai inedita aparitie a fost Fordul cu locuri speciale pentru ... soacre. Cand masina este capotata, locurile din spate raman in continuare descoperite, chiar si pe vreme rea, ceea ce e ideal pentru o soacra, nu-i asa? Cine stie cunoaste.



Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Evenimente DATA PUBLICĂRII: 29 Iunie 2009