Piatra Neamt Tuning Fest, Editia I: 11 - 12 August 2012

Piatra Neamt Tuning Fest, Editia I: 11 - 12 August 2012
In weekendul 11 - 12 August 2012, Piatra Neamt da startul unui eveniment de la care n-ai voie sa lipsesti daca vrei o portie mare de tuning, masini, fete, distractie si relaxare. TuningFest iti propune o reteta noua, cu ceva mai multa distractie la pachet.
Distribuie pe Facebook
Locatia isi gaseste cu greu termen de comparatie in tara, astfel ca Strandul Piatra Neamt pune la dispozitie totul, de la cazare in casute cu confort complet, piscine, parc de role si skate, terenuri de tenis, terase, spatii amenajate cu si pentru gratar, restaurante, cluburi si chiar si bowling. Toate, la cateva zeci de metri de parcarile unde in weekendul 11-12 August locurile sunt rezervate pentru tuning, styling, car-audio si motorsport. Si orice altceva atata timp cat implica pasiunea pentru masini si chef de distractie.
In sprijinul organizatorilor vine si Politia Rutiera Piatra Neamt, campania Alege Viata fiind parte integrata a evenimentului. Cu aceasta ocazia in data de 10 August se va organiza o parada de prezentare cu escorta Politiei Rutiere ce va face turul orasului, cu start de la Galeria Mall, la orele 19:00. Traseul Tuning Fest City Parade va cuprinde toate zonele centrale importante din oras si se va incheia cu indrumarea participantilor catre Strand (parcare Expo).
Participantilor si expozantilor li se pregatesc o serie de surprize, dincolo de atmosfera generala. Plimbari gratuite cu telegondola sau o cina mai speciala la restaurant cu o vedere spectaculoasa asupra orasului, un pahar de vin de Cotnari sau pur si simplu o gura de aer curat, cum rar mai gasesti. Acestea si multe altele te asteapta, cu conditia sa ajungi la Tuning Fest.

Etapa a 6-a din Campionatul National de Car Audio va aduce la Piatra Neamt cele mai puternice, dar si cele mai fine instalatii din tara. Fie ca e vorba de detaliul absolut sau de 160 de decibeli capabili sa ditruga un parbriz, toate pot fi vazute, auzite si simtite la Piatra Neamt Tuning Fest.

Evenimentul e deschis publicului in 10, 11 si 12 August iar accesul se face achitand doar taxele obisnuite la intrarea in Strand. Toate motivele ca sa fiti acolo, nici un motiv sa ratati Piatra Neamt Tuning Fest!

Pentru detalii, inscrieri participanti / expozanti, cazare, contactati piatraneamttuningfest@yahoo.com.

Pentru mai multe informatii, accesati topicul evenimentului: http://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/328226-piatra-neamt-tuning-fest-10-12-august-2012-a.html.

Distribuie pe Facebook
mai multe