Polus Center Cluj - Cluj Napoca, Romania: 25 - 26 iunie

Polus Center Cluj - Cluj Napoca, Romania: 25 - 26 iunie
Polus Tuning Days reprezinta cea de-a patra editie a celui mai mare eveniment cu specific de tuning si auto din Transilvania. Ca de fiecare data, se pune accent maxim pe tot ceea ce este frumos si spectaculos in lumea Tuningului. Totul, la Polus Center, Cluj Napoca.
Distribuie pe Facebook

Peste 200 de participanti vor expune ultimele noutati in materie de masini tunate si produse aftermarket. Ca invitat special de peste hotare, AC Schnitzer va expune un BMW X6 modificat radical. Alte proiecte deosebite vor fi expuse si ele in premiera la Polus Tuning Days.


In afara de fete frumoase si muzica buna, va mai asteapta si cele mai tari masini din lumea sunetului auto ce se vor intrece in a 2-a etapa a Campionatului National de Car Audio. Se anunta recorduri doborate, zeci de mii de wati si masini capabile sa depaseasca bariera celor 155 de decibeli!

Atmosfera va fi intretinuta de animatoare si sunete de cai putere, iar pentru pasionatii de automodele se pregateste un concurs de RC Drift si o expozitie de modele si accesorii. Napoca Rally Academy ne va onora cu prezenta si va oferi publicului demonstratii de condus preventiv.

Iar ca sa fim siguri ca oferta e completa, Grav Drift Team (Calin & Dobre) si HAI & KNS, piloti romani de top, vor fi prezenti pentru o demonstratie de Drift & Show la cote maxime! Asadar, cate ceva din tot ce e mai bun in lumea tuningului Romanesc te asteapta la Polus Tuning Days!

Pe scurt:
- Show de drift cu piloti si masini de top!
- Expozitie de masini modificate cu participare nationala si internationala
- Dezvaluirea unor masini in premiera - proiecte deosebite!
- Masini noi - cele mai cunoscute marci auto vor fi prezente cu ultimele noutati!
- Expozanti privati (firme) din domenii aftermarket auto - tuning, piese de schimb, accesorii
- A doua etapa din Campionatul National de Car Audio (masini capabile de peste 155 de decibeli)
- Demonstratii Napoca Rally Academy
- Concurs RC DRIFT si expozitie de modele

Program public:
Sambata, 25 Iunie: 10:00 - 21:00
Duminica, 26 Iunie: 10:00 - 20:00

Pentru mai multe detalii: http://forum.4tuning.ro/676-polus-tuning-days-25-26-iunie-2011-cluj-napoca.html

Distribuie pe Facebook
mai multe