Spectacol rar la prima demonstratie de FMX din Romania

Spectacol rar la prima demonstratie de FMX din Romania
Peste 15.000 de spectatori au asteptat sambata, 4 iulie, in Piata Constitutiei din Bucuresti, in ciuda ploii care nu a incetat sa cada timp de 2 ore, pentru a vedea un spectacol adevarat ce a incantat chiar si pe cei dezinteresati de fenomenul moto: primul show de FMX din Romania.
Distribuie pe Facebook

Cei 4 rideri, Nick Franklin, Jimmy Verburgh, Morgan Carlson si Steven Stuyven au incins atmosfera la Red Bull X-Fighters Exhibition Tour.


Timp de 45 de minute, riderii au impins limitele logicii si gravitatiei si au realizat cele mai spectaculoase trick-uri: Cliffhanger, Backflip, Coffin/Lazyboy, Kiss of death flip sau Whip.

In asteptarea materialului video aflat acum in prelucrare, va lasam sa savurati fotografiile de la eveniment facute de noi...

Salturile ametitoare in inaltime si trick-urile ultimul racnet in materie sau chiar inventate la fata locului au pus stapanire pe centrul Bucurestiului, celor prezenti fiindu-le aproape imposibil sa nu se contamineze cu adrenalina rider-ilor.

Aplauzele si strigatele de incurajare ale spectatorilor au intretinut atmosfera si i-a facut pe rideri sa dea ce stiau ei cel mai bine – sa faca trick-uri entuziasmante cu motorul.

Cei aflati in trafic, electrizati de show-ul ce li se deschidea in fata ochilor in Piata Constitutiei, s-au oprit brusc pe Bulevardul Unirii pentru a admira ce era de admirat. Surprinzator, de aceasta data, nimeni nu a claxonat, ci au asteptat, in speranta ca vor mai inainta putin si vor ajunge cat mai aproape de zona evenimentului.

Va lasam acum sa admirati in fotografii ce au facut cei patru rideri la Bucuresti si promitem in scurt timp un material video pe masura show-ului de sambata.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (43) Poze Spectacol rar la prima demonstratie de FMX din Romania
mai multe
Publicat în categoria: Evenimente DATA PUBLICĂRII: 6 Iulie 2009