The Most Beautiful Truck & Chopper Festival 2013 - peste 1000 de inscrisi

The Most Beautiful Truck & Chopper Festival 2013 - peste 1000 de inscrisi
  • Inscrierile dureaza pana pe 1 Septembrie
  • Evenimentul are loc pe 21 Septembrie in Targu Mures
  • La final, vor participa numai 50 de motociclete, 50 de camioane si 50 de soferi de camioane in finala
Distribuie pe Facebook

„The Most Beautiful Truck&Chopper Festival” este un eveniment in premiera pentru Romania, organizat de U.N.T.R.R, IFPTR si Adbrain Partners. Acesta isi propune sa aduca din toata Europa la Targu Mures cele mai frumoase choppere si camioane, dar si cei mai iscusiti soferi.

Inscrierile sunt in curs de desfasurare pe site-ul festivalului si pana in prezent s-au inscris 1000 de concurenti. In continuare, pana pe 1 Septembrie, sunt asteptati sa se inscrie soferii profesionisti si posesorii de camioane si choppere care vor sa se faca cunoscuti in fata intregii tari cu indemanarea personala sau cu frumusetea si unicitatea vehiculelor lor.

Truck & Chopper

Din totalul de participanti, doar 50 vor intra in fiecare dintre cele 3 semifinale, care vor avea loc in data de 21 Septembrie, pe autodromul IFPTR din Tg Mures. Selectia se va face in funcţie de voturile si de punctajele acumulate la testele de pe website.

In marea finala din 22 Septembrie vor intra doar cei mai buni soferi, cei care vor reusi sa convingă membrii juriului despre aptitudinile lor. La categoria Cel Mai Frumos Camion si Cel Mai Frumos Chopper se va juriza aspectul general exterior al camionului si chopperului, elementele decorative, starea generala de intretinere a acestuia, motorizare, originalitate, armonia tuturor echiparilor optionale.

In competitia „Cel Mai Bun Sofer Profesionist - IFPTR”, soferii vor sustine 1 proba teoretica (vizand cunostintele de exploatare si conducere rationala a autovehiculelor), urmate de 2 probe practice (una de siguranta rutiera si alta de arimare a incarcaturii – ambele inedite si deosebit de spectaculoase), iar la final participantul care a obtinut cel mai mare punctaj din partea juriului va castiga titlul de „Cel Mai Bun Sofer Profesionist- IFPTR” si premiul de 2000 de euro.

Juriul va fi format din personalitati din presa si industria auto-moto si a transporturilor, reprezentanti ai organizatorilor si reprezentanti ai sponsorilor.

Truck & Chopper

Distribuie pe Facebook
mai multe