Tuning World Bodensee 2014: Galerie VIDEO de la fata locului

Tuning World Bodensee 2014: Galerie VIDEO de la fata locului
Masini modificate mai mult sau mai putin, spectacole de neuitat atat pe doua, cat si pe patru roti si, nu in ultimul rand, prezente feminine care sa-ti atraga atentia la totul pasul. Asa poate fi caracterizata, pe scurt, editia din acest an a evenimentului Tuning World Bodensee, desfasurata la inceputul acestei luni, in perioada 1 - 4 mai.
Distribuie pe Facebook

Venirea primaverii reprezinta un motiv urias de bucurie pentru iubitorii de masini si tuning auto. Dupa trei luni friguroase de iarna, lipsite in mare parte de evenimente majore, cele doua mari industrii se trezesc in cele din urma la viata.

Ca de fiecare data, startul este dat de Geneva Motor Show, ca mai apoi nebunia sa continue cu Tuning World Bodensee, considerat de multi - pe buna dreptate, daca este sa ne intrebi pe noi, a fi cel mai important salon de tuning din Europa dupa Essen Motor Show.

Daca isi merita sau nu acest renume evenimentul din Friedrichshafen, care anul acesta s-a desfasurat in perioada 1 - 4 mai, ramane sa aflam chiar din urmatoarele trei materiale video, ce surprind in detaliu atmosfera si surprizele rezervate publicului prezent la fata locului.

PS: Ce anume ti-a facut cu ochiul cel mai mult?

Distribuie pe Facebook
mai multe