Americanii au aflat cand se lanseaza urmatorul film din seria Furios si Iute: Fast 10

Americanii au aflat cand se lanseaza urmatorul film din seria Furios si Iute: Fast 10
  • Americanii au aflat cand se lanseaza urmatorul film din seria Furios si Iute
  • Fast 10 va fi penultimul film din seria care a debutat in urma cu mai bine de doua decenii
Distribuie pe Facebook

Fast 10 va fi penultimul film din seria Furios si Iute, care a debutat in urma cu mai bine de doua decenii, in luna iunie a anului 2021.

Amanat de mai multe ori din pricina pandemiei de coronavirus, noul film din seria Furios si Iute a fost lansat, intr-un final, in cinematografele din intreaga lume. Si se descurca de minune, cu incasari de peste 680 de milioane de dolari la nivel global.

Filmul care marcheaza prima aparitie a lui Jacob Toretto, fratele lui Dominic "Dom" Toretto nu va fi insa ultimul din seria ajunsa, de curand, la a 20-a aniversare.

Urmatorul pe lista, Fast 10, va ajunge in cinematografele din intreaga lume in mai putin de 24 de luni, in ziua de 7 aprilie a anului 2023. Daca informatiile obtinute de americanii de la Entertainment Weekly se vor dovedi a fi adevarate si precise.

Penultimul film din seria lansata in cinematografe acum mai bine de doua decenii ar trebui sa-i aduca, din nou, in prim plan pe Vin Diesel, Michelle Rodriguez etc.

La momentul de fata, o revenire a lui John Cena nu reprezinta decat o foarte mare necunoscuta, luptatorul de wrestling devenit actor preferind sa pastreze tacerea cu privire la viitorele sale planuri. In ce priveste seria Furios si Iute, bineinteles.

In schimb, aparitia lui Dwayne Johnson este complet exclusa, faimosul "The Rock" parasind distributia filmelor din seria Furios si Iute dupa un conflict cu Vin Diesel.

Conform americanilor de la Entertainment Weekly, filmarile noului film Fast 10 vor demara in luna ianuarie a anului 2022. Odata cu acesta va fi filmat si ultimul film din seria Furios si Iute, Fast 11, asteptat sa debuteze la o data ulterioara.

Distribuie pe Facebook
mai multe