Ce alte masini puteau conduce Brian si ceilalti eroi din Fast and Furious. Afla chiar de la directorul tehnic al filmului

Ce alte masini puteau conduce Brian si ceilalti eroi din Fast and Furious. Afla chiar de la directorul tehnic al filmului
  • Producatorii au luat in considerare si alte masini
  • Brian ar fi putut conduce un Mitsubishi 3000GT
Distribuie pe Facebook

Potrivit lui Craig Lieberman, directorul tehnc al celebrei francize Fast & Furious, producatorii au luat in calcul si alte masini pe care sa le conduca eroii in film. Afla care sunt acestea din clipul video de mai jos.

Franciza Fast&Furious a transformat multi oameni in pasionati auto si, mai presus poate de orice, a ridicat cateva masini la rangul de legende. Cea mai "rasfatata" este, fara indoiala, Toyota Supra MkIV.

Fanaticii seriei stiu pe de rost toate masinile conduse de eroii lor pe marele ecran, insa multi poate nu stiu ca producatorii au luat in calcul si alte modele. In final au renuntat din varii motive: ba nu erau lansate la momentul oportun, ba nu se vindeau in SUA, ba erau considerate mult prea "soft".

Craig Lieberman, directorul tehnic al francizei, ne da ocazia sa aruncam o privire in culise si ne spune ce alte masini au fost luate in considerare. Spre exemplu, Brian ar fi putut conduce fie un Nissan 300ZX sau un Mitsubishi 3000GT.

Jesse ar fi putut pierde cursa de la Race Wars intr-un M3 E46 sau un Audi S4 iar pentru Vince, producatorii s-au gandit si la Toyota MR2 sau Honda Prelude.

Afla din clipul video de mai jos si restul.

Distribuie pe Facebook
mai multe