Cu sufletul la gura: topul celor mai spectaculoase urmariri de masini din filme

Cu sufletul la gura: topul celor mai spectaculoase urmariri de masini din filme
  • Cel mai vechi film are si cea mai reala urmarire
  • Cea mai lunga urmarire tine peste 10 minute
  • Filmele cu asemenea secvente sunt bine cotate pe IMDB
Distribuie pe Facebook

Fara indoiala, urmaririle de masini din filme ne plac la nebunie! Dar sunt cateva lungmetraje in care urmaririle de masini la viteza mare au fost duse la rang de arta. Iata cateva dintre aceste urmariri care ne tin cu sufletul la gura.

RONIN - 1998

Filmul Ronin din 1998 ii are ca protagonisti pe Robert de Niro, Jean Reno si Natascha McElhone. In scena de mai jos, Robert de Niro impreuna cu Jean Reno, intr-un Peugeot 406, probabil cu motor de 3 litri V6, urmaresc un BMW E34, probabil un M5 sau un 525. Tractiune fata versus tractiune spate... Tu cu cine pariezi?

BULLIT - 1968

Iata aici 10 minute de viteza din filmul Bullit, din anul 1968. Este un film in care urmarirea este pe bune, fara facaturi, fara montaje. Un Mustang 1968 GT 390 Fastback in care este politistul Bullit urmareste un Dodge Charger R/T 440 Magnum. In urma acestui film, Ford a facut editia limitata de Ford Mustang Bullit din 2001. Urmariti cu sufletul la gura cursa dintre cele doua masini Muscle-Cars, intr-o uimitoare simfonie data de motoarele V8.

BAD BOYS - 2003

Cand Will Smith conduce un Ferrari 550 Maranello, e clar ca lucrurile o vor lua razna. Iar cand o mana de jamaicani traficanti controleaza un tir-platforma cu masini, e jale! O urmarire care te lasa cu sufletul la gura, din partea a doua a filmului Bad Boys, cu Martin Lawrence si Will Smith. Enjoy!

LE CASSE - 1971

Un film frantuzesc celebru, cu Jean-Paul Belmondo, din 1971. Se pare ca drifturi se faceau si atunci, dar cu alte masini. In aceasta secventa, un Fiat 124 Special este fugarit de o alta masina, neidentificata. O urmarire reala, fara trucaje, fara coloana sonora pe fundal, ca sentimentul vitezei sa se simta mai bine. O urmarire de masini curata, asa cum ne place tuturor.

BOURNE SUPREMACY - 2004

Aceasta urmarire interesanta are loc in Moscova. Nu stim de ce acel TAXI are volan pe dreapta, dar ceea ce stim este ca masinile rusesti sunt extrem de rezistente. Intervine politia, cateva Mercedes-uri, inclusiv G Class, dar acestea nu pot tine pasul cu puterea colosala a acestui TAXI rusesc. Din pacate, masina isi gaseste sfarsitul intr-un tunel...

THE SEVEN-UPS - 1973

Una dintre cele mai cunoscute urmariri de masini din filme este cea din The Seven-Ups, un film clasic american din anul 1973. In aceasta secventa lunga, doua masini se alearga pe strazile din San Francisco, sfarsind asa cum ii sta bine unui film de actiune: cu un accident.

Distribuie pe Facebook
mai multe