DACIA LOGAN e "vedeta mare" in TAXI 5! Cum apare masina romaneasca in noul film

DACIA LOGAN e "vedeta mare" in TAXI 5! Cum apare masina romaneasca in noul film
  • Sfarsitul acestei saptamani ne aduce un nou trailer video al filmului TAXI 5
  • Intr-una din scenele surprinse de respectivul material observam si o Dacie
  • Productia marcheaza revenirea pe ecrane a celebrului 407 de culoare alba
Distribuie pe Facebook

Continua seria dezvaluirilor cu privire la cea de-a cincea parte a filmului Taxi. In noul film, spectatorii vor putea admira "la treaba" si o Dacie Logan de politie.

Doar trei saptamani si jumatate ne despart de premiera filmului TAXI 5. Asadar, nu este deloc intamplatoare aparitia unui nou trailer video a productiei programate sa ajunga in cinematografe incepand cu data de 11 aprilie.

In materialul respectiv putem vedea in actiune inclusiv o Dacie Logan de politie, care nu sfarseste prea bine. Nu este insa singura faza amuzanta propusa de cea de-a cincea parte a indragitei serii scrise de Luc Besson.

Accidentele stupide, exploziile neasteptate si comisarul Gibert par sa fie ceva la ordinea zilei si in TAXI 5. Totodata, in rolul vedetei pe patru roti vom intalni si de-aceasta data un Peugeot 407 modificat cap-coada.

Spre deosebire insa de episoadele anterioare, noul film nu il va mai aduce in fata noastra pe Samy Naceri, actorul din spatele personajului Daniel Morales. Si nu va fi singura absenta notabila din productia respectiva.

Dar, dupa cum se spune in popor, defilam cu ce avem. Iar in TAXI 5, politia din Marsilia este nevoita sa apeleze la toate resursele din dotare pentru a opri o banda de spargatori italieni, care conduc diverse Ferrari-uri si Lamborghini-uri.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Filme cu masini DATA PUBLICĂRII: 16 Martie 2018