Filmarile pentru Fast & Furious 7 s-au terminat. Producatorii ii multumesc lui Paul Walker

Filmarile pentru Fast & Furious 7 s-au terminat. Producatorii ii multumesc lui Paul Walker
  • Filmul o sa apara pe 3 aprilie 2015
  • Jason Statham si Kurt Russell sunt noile vedete
  • Numele filmului se numeste FAST 7
Distribuie pe Facebook

Fara indoiala, cel mai asteptat film din seria Fast and Furious este ultimul episod. Asta pentru ca actorul principal, indragitul Paul Walker, a murit in timpul filmarilor in urma unui accident de masina. Acum, la mai bine de 9 luni de la moartea actorului, filmarile la cea de-a 7-a parte a seriei de succes a fost finalizata.

Moartea actorului Paul Walker a facut valva in toata lumea. El a decedat anul trecut in noiembrie, in timp ce se afla pe scaunul din dreapta al unui Porsche Carrera GT care era condus cu viteza mare de un amic al acestuia. Walker se afla exact in mijlocul filmarilor cand s-a produs tragedia, insa producatorii filmului nu au oprit filmarile ci au modificat scenariul. Acum, filmarile s-au incheiat si materialul a intrat la montaj.

Producatorii filmului au dat un comunicat oficial prin care anunta terminarea filmarilor si isi arata multumirile fata de cei care au constribuit la realizarea filmului FAST 7. Familia FAST a fost impreuna vreme de aproape 15 ani, de cand a fost produs primul episod, si de atunci, Vin Diesel a fost un fel de lider al echipei. Atunci cand in iarna anului trecut a avut loc tragedia cu Paul Walker, Vin Diesel a fost cel care a insistat cu continuarea filmarilor, atat pentru fani, cat si pentru Paul care si-ar fi dorit sa vada filmul gata.

Cativa actori au fost in echipa FAST inca de la inceput: Vin Diesel, Michelle Rodriguez si Jordana Brewster, dar si regizorul Neal, care, impreuna, au realizat primul film pe strazila din Los Angeles. Tot aici au revenit actorii si pentru FAST 7, in care vor mai juca si actorii Dwayne Johnson, Tyrese Gibson, Ludacris si noii actori ai serii, Jason Statham, Kurt Rusell si Nathalie Emmanuel, cunoscuta din Game of Thrones.

In acelasi timp, producatorii doresc sa ii multumeasca lui Paul Walker, fara de care familia FAST nu este completa. Echipa a dorit sa faca un film special pentru Paul si pentru fanii lui si au convingerea ca au reusit sa faca acest lucru.

Din pacate, mai avem de asteptat pana cand o sa vedem FAST 7 pe marile ecrane, acesta avand debutul cinematografic abia pe 3 aprilie.

Fast and Furious 7

Distribuie pe Facebook
mai multe