Noua masina a lui Batman este un Mercedes in doua portiere, cu design fabulos, constructie din carbon si 585 CP sub capota

Noua masina a lui Batman este un Mercedes in doua portiere, cu design fabulos, constructie din carbon si 585 CP sub capota
  • In noul film Justice League, Bruce Wayne conduce un Mercedes
  • Este vorba despre conceptul Vision GT, produs pentru Gran Turismo 6
  • In productia lui Zack Snyder mai apar si E, respectiv G-Class
Distribuie pe Facebook

Zilele in care Bruce Wayne dadea buzna la cele mai tari petreceri din Gotham City intr-un Lamborghini de ultima generatie par sa fi apus. Programat sa ruleze in cinematografele din intreaga lume incepand cu data de 17 noiembrie, noul fim Justice League ni-l va arata pe excentricul american la volanul unui Mercedes in doua portiere, cu design fabulos, constructie din aluminiu & carbon si 585 CP sub capota.

Persoanele care asteptau cu nerabdare sa vada ce Lamborghini va conduce Bruce Wayne in noul film Justice League, programat sa ruleze in cinematografele din intreaga lume incepand cu data de 17 noiembrie, vor avea parte de o surpriza de proportii.

Compania auto partenera a productiei lui Zack Snyder este Mercedes, astfel ca excentricul american - detinator al Wayne Enterprises, va conduce in viata de zi cu zi... conceptul Vision Gran Turimos, produs de nemti special pentru jocul video Gran Turismo 6.

Lansat oficial la sfarsitul anului 2013, respectivul automobil prezinta un design fabulos si o constructie din aluminiu, plus fibra de carbon, in timp ce sub capota se ascunde o unitate AMG cu opt cilindri in V si doua turbine, capabila sa produca 585 CP si 800 Nm.

De luxul si confortul unui Mercedes se va bucura inclusiv Printesa Diana - sau, daca vrei, Femeia Fantastica, aceasta primind in noul film Justice League cheile unui E-Class Convertible de ultima generatie, lansat de nemti chiar in primavara acestui an, la Geneva.

Din productia lui Zack Snyder, programata sa ruleze in cinematografele din intreaga lume incepand cu data de 17 noiembrie, nu va lipsi nici potentul G 500 4x4², al carui rol nu poate fi inca facut public, dupa cum a dezvaluit compania auto din Stuttgart.

Tinand insa cont de cele doua axe portale si trei diferentiale blocabile imprumutate de la 'vechiul' G 63 AMG 6x6, sunt extrem de multe sanse ca respectivul automobil de origine germana sa fie condus de eroi mai mult in afara asfaltului decat pe strazi si bulevarde.

Mercedes in Justice League

Mercedes in Justice League

Mercedes in Justice League

Mercedes in Justice League

Mercedes in Justice League

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Mercedes in Justice League
mai multe