Pagani Zonda si Subaru BRZ, staruri in Fast and Furious 6

Pagani Zonda si Subaru BRZ, staruri in Fast and Furious 6
Asteptata sa-si aparitia in cinematografele din Romania la data de 24 mai 2013, cea de-a sasea parte a indragitei serii Fast and Furious 6 va reprezenta debutul cinematografic atat pentru recent-lansatul Subaru BRZ, cat si pentru mult mai galonatul Pagani Zonda.
Distribuie pe Facebook

Vesti bune pentru iubitorii seriei Fast and Furious. Pe langa numeroasele muscle car-uri cu care ne-am intalnit in cadrul primelor imagini de la filmari, surprinse recent in Tenerife, noul si mult anticipatul Fast and Furious 6 isi va mai delecta spectatorii si cu doua automobile "exotice", precum recent-lansatul coupe japonez Subaru BRZ sau mult mai galonatul supercar italian Pagani Zonda.

Desi acest anunt poate parea surprinzator, trebuie avut in vedere ca cei de la Subaru au mai furnizat automobile celebrei francize, in timp ce autoturismele exclusiviste nu reprezinta chiar o premiera pentru Fast and Furious. Ba din contra! Mai exact, pentru cei care au uitat deja acest detaliu, tinem sa reamintim ca automobile exotice precum Lexus LFA sau Koenigsegg CCXR au primit scurte roluri in cea de-a cincea parte a celebrei serii cinematografice.

De asemenea, tinem sa reamintim in incheiere si ca noul Fast and Furious 6 isi va face debutul in cadrul cinematografelor de pe teritoriul Romaniei la data de 24 mai 2013, avandu-i ca actori principali pe Vin Diesel, Paul Walker si Dwayne "The Rock" Johnson.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Filme cu masini DATA PUBLICĂRII: 11 Octombrie 2012