Supermasina pe care James Bond o va conduce in noul film. Are 1000 de cai si arata ca o farfurie zburatoare

Supermasina pe care James Bond o va conduce in noul film. Are 1000 de cai si arata ca o farfurie zburatoare
  • Noul Aston Martin Valhalla va putea fi admirat in urmatorul film din seria James Bond
  • Versiunea de serie a conceptului AM-RB 003 ofera un sistem de propulsie cu 1000 CP
  • Automobilul britanic va fi construit intr-o editie limitata la numai 500 de exemplare
Distribuie pe Facebook

Primele exemplare ale noului Aston Martin Valhalla vor ajunge la clienti abia in cursul anului 2021, dupa ce acestia au platit in prealabil o suma formata din sase cifre.

Cu mai putin de sase luni in urma, cu ocazia Salonului Auto International de la Geneva, Aston Martin aducea in fata intregii omeniri doua concept car-uri extrem de spectaculoase.

Prezentat initial sub numele de AM-RB 003, unul dintre aceste prototipuri va putea fi admirat in urmatorul film din seria James Bond, urmand ca din 2021 sa ajunga si pe strazile planetei.

Din informatiile date astazi publicatii, versiunea de productie a modelului cu pricina va fi comercializata sub denumirea de Valhalla, la preturi incepand de la 1.1 milioane de dolari.

Sub capota, supermasina britanica promite un sistem de propulsie de inalta performanta, de tip hibrid, cu 1000 de cai putere livrati tuturor celor patru roti. printr-o cutie automata.

Asa se face ca noul Aston Martin Valhalla va accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora in numai 2.5 secunde, ultimele zvonuri aducand in prim plan inclusiv o viteza maxima de 350+ km/h.

Totodata, conform publicatiilor de specialitate, versiunea de serie a conceptului AM-RB 003 va fi construita intr-o serie limitata la doar 500 de exemplare, detaliu care ii va creste in timp valoarea.

Aston Martin AM-RB 003

Aston Martin AM-RB 003

Aston Martin AM-RB 003

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Aston Martin AM-RB 003
mai multe