Turbo 3D 2013: Povestea melcului care viseaza sa castige cursa Indy 500

Turbo 3D 2013: Povestea melcului care viseaza sa castige cursa Indy 500
  • Turbo este regizat de David Soren si produs in studiourile DreamWorks
  • Animatia 3D spune povestea unui banal melc de gradina, dar cu aspiratii inalte
  • Filmul va debuta in cinematografele din Romania la data de 2 august
Distribuie pe Facebook

Un accident bizar este pe cale sa ii schimbe complet viata unui banal melc de gradina si sa-l ajute pe acesta sa-si duca la bun sfarsit visul sau de-o viata: castigarea Cursei de 500 de mile de la Indianapolis.

TURBO, noua aventura 3D produsa in studiourile de animatie DreamWorks, spune povestea unui banal melc de gradina din California care are un vis de-a dreptul neobisnuit: acela de a deveni campion de curse de talie mondiala.

Turbo este un melc care viseaza sa devina cel mai mare pilot de curse din lume. Obsesia lui pentru viteza a facut din el o ciudatenie si un pariu in comunitatea melcilor, care sunt lenti si prevazatori din fire. Spre deosebire de ceilalti insa, Turbo isi doreste cu ardoare să evadeze din viata lenta pe care o duce, sansa pe care o si primeste dupa ce trece printr-un accident bizar, in urma caruia dobandeste capacitatea de a atinge viteze incredibile.

Turbo 2013

Inzestrat acum cu o rapiditate iesita din comun si fiind capabil sa atinga viteze ametitoare chiar si de 370 kilometri pe ora!, Turbo porneste intr-o aventura extraordinara, ce are ca scop atingerea imposibilului: sa concureze impotriva celor mai buni piloti si sa se impuna in Cursa de 500 de mile de la Indianapolis. Alaturi de Turbo se va afla echipa lui devotata de melci de curse - un grup de melci dependenti de adrenalina si rai de gura, cu cochilii care arata ca niste masini de curse in miniatura.

Filmul, regizat de David Soren si avandu-l ca actor principal pe Ryan Reynolds, demonstreaza inca o data ca pentru cei care indraznesc sa viseze, lumea poate fi o adevarata sursa de incantare, inspiratie si, nu in ultimul rand, implinire. Animatia 3D Turbo va putea fi urmarita si in cinematografele din Romania incepand cu data de 2 august.

Distribuie pe Facebook
mai multe