Un documentar despre viata lui Paul Walker este in lucru. Ce spun primele informatii

Un documentar despre viata lui Paul Walker este in lucru. Ce spun primele informatii
  • Paramount Network lucreaza la un documentar despre Paul Walker
  • Filmul va fi produs de Derik Murray, potrivit primelor informatii
  • Nu se cunoaste la acest moment data lansarii materialului respectiv
Distribuie pe Facebook

Paramount Network lucreaza la un documentar despre viata regretatului Paul Walker. Filmul va fi produs de Derik Murray, potrivit primelor informatii neoficiale.

Mai multe publicatii de peste Ocean au scris zilele acestea ca Paramount Network ar pregati un documentar despre viata regretatului Paul Walker, care si-a pierdut viata intr-un tragic accident de masina de la sfarsitul anului 2013.

Potrivit informatiilor obtinute de Slash Film si Deadline, filmul I am Paul Walker va fi produs de Derik Murray, din mainile caruia au mai iesit documentare precum I Am Dale Earnhardt, I Am JFK Jr. ori I Am Heath Ledger.

De asemenea, la acest moment se mai vorbeste cum ca de partea de regie se va ocupa Adrian Buitenhuis, implicat la randul lui in filmul care a adus in fata publicului larg povestea vietii si mortii timpurii a actorului Heath Ledger.

Revenind la documentarul I am Paul Walker, trebuie spun ca in prezent nu exista niciun fel de detaliu - oficial sau neoficial, despre cine va primi rolul principal sau care va fi data la care productia respectiva va iesi pe piata.

Cert este ca filmul in cauza isi propune sa surprinda inclusiv activitatea persoanei Paul Walker, interesata de conservarea oceanelor si mereu gata sa sara in ajutorul populatiilor afectate de producerea unei calamitati naturale.

In meseria de actor, regretatul american, care si-a pierdut viata la numai 40 de ani intr-un tragic accident de masina, a devenit cunoscut pentru interpretarea personajului Brian O'Connor din seria Fast and Furious.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Filme cu masini DATA PUBLICĂRII: 2 Martie 2018