Vin Diesel arunca bomba: ce mare actor va aparea, pentru prima data, in filmele Fast and Furious

Vin Diesel arunca bomba: ce mare actor va aparea, pentru prima data, in filmele Fast and Furious
  • Vin Diesel arunca bomba
  • Ce mare actor va aparea, pentru prima data, in filmele Fast and Furious
Distribuie pe Facebook

Programat sa-si faca aparitia in cinematografele din intreaga lume peste circa 14 luni - din 7 aprilie 2023, urmatorul Fast and Furious va marca debutul unui nou actor in celebra serie de filme de la Universal Pictures.

Un an si aproximativ noua saptamani. Atat de ne mai desparte de lansarea oficiala a urmatorului si - teoretic, penultimului film din celebra serie Fast and Furious, insa echipa din spatele viitoarei productii nu are de gand sa piarda vremea si pare sa fi demarat deja campania de promovare - cu un anunt recent extrem de interesant.

Conform paginii The Fast Saga - prezenta inclusiv pe Twitter, Facebook, Instagram, urmatorul Fast and Furious va marca debutul unui nou actor in celebra serie de la Universal Pictures, filmul asteptat sa-si faca aparitia in cinematografele din intreaga lume incepand cu data de 7 aprilie 2023 promitand sa ofere si un Jason Momoa.

La momentul de fata, atributiile lui Khal Drogo din Game of Thrones si Arthur Curry din Aquaman nu reprezinta decat un mister, insa nenumarate zvonuri si informatii neoficiale sugereaza ca acesta va primi rolul personajului negativ. Ramane insa de vazut daca va fi rau de unul singur sau o va face in echipa, alaturi de John Cena...

Urmand sa isi faca aparitia in cinematografele din intreaga lume incepand cu data de 7 aprilie 2023 - asa cum am tot spus in randurile de mai sus, viitorea productie Fast and Furious 10 ii va readuce in prim-plan pe Vin Diesel, pe Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Sung Kang si Ludacris, pe cand revenirea lui The Rock este exclusa.

View this post on Instagram

A post shared by #F9 (@thefastsaga)

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Filme cu masini DATA PUBLICĂRII: 4 Februarie 2022