Lewis Hamilton si Tony Stewart te provoaca sa ii invingi in noul joc Mobil 1

Lewis Hamilton si Tony Stewart te provoaca sa ii invingi in noul joc Mobil 1
Lewis Hamilton, campionul de Formula 1, si Tony Stewart, pilotul NASCAR, provoaca jucatorii Mobil 1 Track Challenge sa ii infrunte pilotand chiar bolizii acestora. Jocul permite utilizatorilor sa isi creeze singuri circuitele Jucatorii pot sa-si provoace prietenii prin intermediul conturilor de Facebook, Twitter, Google, Yahoo, MySpace, LinkedIn, Windows Live Messenger, Aol, Orkut, Hyves, OpenID, Mixi.
Distribuie pe Facebook
ExxonMobil lanseaza Mobil 1 Track Challenge, cel mai nou joc de curse online dedicat fanilor Mobil 1 din toata lumea.
Mobil 1 Track Challenge este continuarea jocului Mobil 1 Global Challenge, unul dintre cele mai jucate zece jocuri online din lume in 2010. Jucatorii isi pot testa abilitatile de condus concurand impotriva celebrilor piloti de Formula 1 Lewis Hamilton si Jenson Button de la Vodafone McLaren Mercedes, dar si impotriva pilotilor NASCAR Tony Stewart si Ryan Newman, membri ai echipei Stewart-Haas Racing.
In timp ce incearca sa invinga campionii din motorsport, jucatorii pot pilota ultimul monopost Vodafone McLaren Mercedes MP4-26 F1 sau bolizii folositi de Stewart-Haas Racing in NASCAR, Chevrolet Impala nr. 14 si 39. La finalul fiecarei curse, utilizatorii pot viziona mesaje video din partea celebrilor piloti.
Noua versiune are si o functie care le permite jucatorilor sa-si personalizeze traseul cursei. Astfel, ei pot sa modifice forma circuitelor, sa plaseze obstacole pe traseu sau sa schimbe vremea si momentul zilei, in functie de preferinte.

Mobil 1 Track Challenge permite jucatorilor sa se dueleze cu proprii prieteni, pe care-i pot provoca folosind-si conturile de Facebook, Twitter, Google, Yahoo, MySpace, LinkedIn, Windows Live Messenger, Aol, Orkut, Hyves, OpenID, Mixi. Provocarile sunt create in timp real, iar jucatorii pot sa-si actualizeze instant timpii obtinuti in curse si sa promoveze circuitele favorite.

Despre ExxonMobil

ExxonMobil este lider pe piata de lubrifiantilor si a produselor de specialitate si unul dintre cei mai mari furnizori mondiali de materie prima pentru producerea lubrifiantilor.
Despre Mobil 1
Lider pe piata uleiurilor sintetice de masini, Mobil 1 ofera o tehnologie anti-uzura cu mult peste performantele oricaror uleiuri de motor obisnuite. Aceasta tehnologie permite Mobil 1 sa respecte cele mai riguroase standarde impuse de producatorii de masini si sa protejeze motorul de uzura in conditii normale sau chiar extreme. Mobil 1 actioneaza rapid in conditii de temperaturi extreme pentru a proteja piesele importante ale motorului. Uleiurile Mobil 1 sunt concepute sa maximizeze performantele motorului si sa prelungeasca viata acestuia. Pentru mai multe informatii despre Mobil 1, accesati http://www.mobil1.com.ro.
ExxonMobil, Mobil si Mobil 1 sunt marci inregistrare ale companiei ExxonMobil sau ale uneia dintre filialele acesteia.
Distribuie pe Facebook
mai multe