Michael Schumacher isi anunta retragerea din Formula 1

Michael Schumacher isi anunta retragerea din Formula 1
Pilotul Michael Schumacher a anuntat recent, in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Suzuka, ca se va retrage din Formula 1 la sfarsitul acestui sezon.
Distribuie pe Facebook
"Am decis sa ma retrag din Formula 1 la sfarsitul sezonului, chiar daca inca sunt capabil sa concurez cu cei mai buni piloti din lume. Acest lucru ma face mandru si acesta este motivul pentru care nu regret ca am revenit. Pot fi multumit de performantele mele, mai ales ca am reusit constant sa-mi imbunatatesc rezultatele pe parcursul ultimilor trei ani, dar la un moment dat vine timpul sa-ti iei la revedere", a spus pilotul echipei Mercedes.
Michael Schumacher (43 de ani) are la activ sapte titluri de campion mondial, plus o serie de recorduri importante: cele mai multe curse castigate, cel mai rapid pilot etc.
Este cea de-a treia retragere a lui Schumacher. Prima a avut loc la finalul sezonului 2006, cand a ales sa devina consilier si pilot de teste pentru Ferrari. In 2009, si-a anuntat revenirea ca pilot, concurand de data aceasta pentru Mercedes GP.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Formula 1 DATA PUBLICĂRII: 5 Octombrie 2012