Michael Schumacher revine in Formula 1

Michael Schumacher revine in Formula 1
Dupa spectacolul de zvonuri si infirmari in legatura cu revenirea septuplului campion mondial de Formula 1, Michael Schumacher, la volanul unei masini Ferrari si in locul lui F. Massa acum accidentat, echipa de la Maranello a confirmat: germanul va face pasul inapoi in Marele Circ cu ocazia Marelui Premiu al Europei de la Valencia.
Distribuie pe Facebook


Iata ce spun cei de la Ferrari: "Echipa Ferrari are intentia de a-i incredinta lui Michael Schumacher monopostul lui Felipe Massa, pana cand pilotul brazilian va putea sa concureze din nou. Michael Schumacher si-a dat acordul si in urmatoarele zile va urma un program special de pregatire, la finalul caruia va fi posibil sa confirmam participarea sa la MP al Europei".

Amintim ca numai in urma cu cateva zile managerul lui Schumacher, Willi Weber sustinea ca nu exista nicio sansa ca Michael sa se intoarca in Formula 1 ca pilot al echipei italiene, in timp ce purtatorul sau de cuvant, o femeie, declara ca desi M. Schumacher a implinit anul acesta 40 de ani, acesta nu ar refuza oportunitatea de a reveni in F1 daca Scuderia Ferrari i-ar face o asemenea oferta.

Pe de alta parte, iata ce comenteaza Schumacher despre aceasta evolutie surprinzatoare a lucrurilor:
"Cel mai important este ca vestile privind starea lui Felipe sunt pozitive. Ii urez din nou sa se faca bine. Este adevarat ca, pentru mine, capitolul Formula 1 s-a inchis cu mult timp in urma si intr-o forma totala, dar este, de asemenea, adevarat ca, din recunostinta si loialitate pentru echipa Ferrari, nu pot ignora aceasta situatie nefericita. Iubesc competitia si sunt nerabdator sa fac fata acestei provocari".

La aflarea vestii ca Michael Schumacher va fi cel care il va inlocui pe Massa la Lisabona, Massa a glumit spunand:
Daca nu voi fi eu acolo.

Renumitul ciclist Lance Armstrong, care a revenit in Turul Frantei de anul acesta dupa o pauza de trei ani, este extrem de bucuros de revenirea lui Schumacher: Sunt incantat sa-l vad pe Michael Schumacher concurand din nou. Cel mai bun din toate timpurile!!

Schumacher a implinit in ianuarie 40 de ani, este in prezent consilier la Ferrari si in 2007 a mai condus in calitate de pilot de teste monoposturi ale echipei de la Maranello.

Reamintim ca Felipe Massa a fost lovit in cap, sambata, in calificarile de la Hungaroring, de o bucata dintr-un amortizor al unui monopost Brawn GP. Felipe Massa a iesit, miercuri, din sectia de terapie intensiva a spitalului din Budapesta unde a fost operat.

Purtatorul de cuvant al pilotului brazilian a precizat ca: "Cel mai important este ca Felipe a iesit de la terapie intensiva si acum se afla intr-o rezerva privata. Vorbeste mai mult sau mai putin normal si a facut chiar si cativa pasi. Din punct de vedere clinic, totul se indreapta in directia normala".

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Formula 1 DATA PUBLICĂRII: 30 Iulie 2009