Michael Schumacher, transportat cu o ambulanta speciala la un spital din Paris

Michael Schumacher, transportat cu o ambulanta speciala la un spital din Paris
  • Transportat la un spital din Paris
  • Urmeaza sa fie supus unui tratament secret
  • A fost adus cu o ambulanta speciala
Distribuie pe Facebook

Michael Schumacher, fostul mare campion de Formula 1, a fost transportat in mare secret la un spital din Paris. Din primele informatii reiese ca germanul ar urma sa fie supus unui "tratament secret".

Cu sapte titluri mondiale in palmares si 91 de Grand Prix-uri castigate de-a lungul carierei, Michael Schumacher este cel mai titrat pilot din istoria Formulei 1. Din pacate insa, germanul a suferit in 2013 un grav accident pe partie in timp ce se afla cu familia la schi si de atunci nu a mai fost vazut in public.

Imediat dupa, Schumacher a fost internat in mai multe institutii medicale de top si a suferit diverse interventii chirurgicale, dar starea lui a ramas una foarte grava. Ulterior, septuplul campion mondial de Formula 1 a fost mutat si tratat de o echipa de medici la resedinta sa din Elvetia, care a fost transformata intr-un adevarat spital.

In ciuda insistentelor presei si mai ales a fanilor, familia a preferat sa pastreze tacerea in ceea ce il priveste astfel ca informatiile cu privire la starea sa de sanatate sunt extrem de putine si neclare.

Cele mai recente vesti sunt in acelasi registru. Potrivit ziarului Le Parisien, Schumacher ar fi fost transportat luni la clinica Georges - Pompidou din Paris, acolo unde va urma un tratament secret sub atenta supraveghere a medicului sau personal, profesorul Philippe Menasche.

Din cate se pare, Schumacher ar fi fost adus cu o ambulanta speciala iar masurile de securitate au fost exceptionale. Curiosii au fost alungati numaidecat de politisti si atunci cand vehiculul a intrat in curtea spitalului, fostul pilot a fost pus pe o targa acoperita cu o husa care ii ascundea complet fata si corpul.

Purtatorul de cuvant al familiei Schumacher nu a emis pana acum un comunicat oficial cu privire la starea de sanatate a germanului sau la tratamentul la care urmeaza sa fie supus. Din informatiile stranse de sursa citata mai sus, se pare ca ar fi vorba despre un tratament cu celule stem.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Formula 1 DATA PUBLICĂRII: 10 Septembrie 2019