Scuderia Ferrari ii aduce un omagiu lui Michael Schumacher

Scuderia Ferrari ii aduce un omagiu lui Michael Schumacher
  • Schumacher a suferit un accident la schi pe 29 decembrie
  • Pilotul este in stare de coma indusa internat in Franta
  • Toate cluburile Ferrari din Europa vor participa la omagiu
Distribuie pe Facebook

Chiar daca celebrul pilot de Formula 1, Michael Schumacher, si-a incheiat cariera la Mercedes, toata lumea il va tine minte pe german imbracat in rosu, conducand monoposturile Ferrari. Motiv pentru care, cu ocazia implinirii varstei de 45 de ani, Scuderia Ferrari ii pregateste un omagiu, in ciuda faptului ca pilotul este, in continuare, in coma.

Toata lumea stie deja despre accidentul la schi pe care celebrul pilot Michael Schumacher l-a avut in Franta, pe o pista privata. El se afla impreuna cu baiatul de 14 ani cand a cazut la viteza mare si s-a lovit cu capul de o stanca. A fost in cele din urma transportat la Grenoble, unde a fost operat de mai multe ori pe creier.

In continuare, starea lui Schumacher este stabila, insa nu se fac pronosticuri referitoare la viitorul sau. Este in coma indusa si are corpul pastrat la o temperatura extrem de joasa, hipotermica, astfel incat fluxul de sange sa nu afecteze ranile de la creier. Conform medicilor, Schumacher a fost operat si hematoamele survenite in urma loviturii au fost rezolvate. Insa starea sa ramane incerta pentru viitor, chiar daca acum starea globala a pilotului este stabila.

Chiar si asa, in ciuda faptului ca fara indoiala Michael isi va petrece cea de-a 45-a aniversare in spital, fanii din toata lumea se mobilizeaza pentru a-i aduce un omagiu acestuia. Astazi, pilotul implineste cei 45 de ani, motiv pentru care, echipa la care a obtinut cele mai multe rezultate, Scuderia Ferrari, i-a pregatit ceva special. Schumacher a obtinut nu mai putin de 72 de victorii la Ferrari, ceea ce nu e deloc de colo...

Scuderia Ferrari a organizat un mars al posesorilor de Ferrari in jurul spitalului din Grenoble in care pilotul este internat, cu toate cluburile marcii din Europa. Deja, la fata locului, s-au prezentat mii de fani ai pilotului care vor sa-si demonstreze sustinerea pentru acesta, considerat pe buna dreptate cel mai bun pilot de Formula 1 din toate timpurile.

Ultimele zvonuri despre cum s-a petrecut accidentul, conform The Mirros, spun ca Schumacher s-a lovit de stanca in timp ce gonea sa o ajute pe fata unui prieten care cazuse inainte lui. Nu prea mai conteaza trecutul, ci doar viitorul. Si speram ca il vom vedea pe Schumi din nou la volan.

Distribuie pe Facebook
mai multe