Vesti noi despre starea lui Schumacher. Septuplul campion mondial nu poate sta singur in picioare

Vesti noi despre starea lui Schumacher. Septuplul campion mondial nu poate sta singur in picioare
  • Michael Schumacher nu poate sta singur in picioare
  • Afirmatia a fost facuta de avocatul germanului in fata instantei
  • Familia fostului campion de Formula 1 a dat in judecata o publicatie germana care a afirmat ca Schumacher poate umbla din nou
Distribuie pe Facebook

Avocatul fostului campion mondial de Formula 1 a declarat ca Michael Schumacher nu este intr-o stare foarte buna, si ca acesta nu poate sta in picioare fara ajutor.

Michael Schumacher este unul dintre cei mai, daca nu cel mai, bun pilot din istoria Formulei 1. Dovada acestui fapt sunt cele 7 titluri mondiale, 91 de victorii, 155 de podiumuri sau 68 de curse in care a pornit din pole-position.

In urma cu 3 ani, germanul se afla in vacanta impreuna cu sotia si cei doi copii, cand in timpul unei sesiuni de ski pe partia franceza Meribel, a cazut, lovindu-se grav la cap. Schumacher a fost transportat cu elicopterul la spital, unde medicii s-au vazut nevoiti sa il tina in coma indusa.

Inca din primele zile, familia a cerut presei si lumii intregi sa le respecte dreptul la intimitate, iar vestile oficiale despre starea fostului pilot de Formula 1 au aparut din ce in ce mai rar.

Presa a incercat de mai multe ori sa obtina informatii de la persoanele abilitate sa le ofere, dar s-au lovit tot timpul de refuzul acestora, astfel luand nastere speculatiile. Cea mai recenta dintre acestea a fost publicata de o revista germana, care a declarat ca septuplul campion mondial poate sa umble din nou.

Chiar daca revista in cauza a recurs la aceasta metoda pentru a-i forta oarecum pe cei din jurul lui Schumacher sa ofere cateva detalii oficiale despre starea sa, a fost imediat data in judecata de catre familie.

Felix Damm, avocatul lui Schumacher, a declarat in fata instantei ca stirea data de publicatia germana este falsa, si ca fostul pilot de Formula 1 nu poate sa stea in picioare, daca nu este ajutat. Germanul de 47 de ani primeste in continuare ingrijiri medicale non-stop, costul total ridicandu-se la 100.000 de lire pe saptamana.

Familia germanului a dat pana acum in judecata 3 tabloide care au indraznit sa se intereseze si sa publice informatii despre starea sa de sanatate.

Inainte de aceasta declaratie a lui Damm, singura informatie oficiala despre Schumacher venea cu cateva luni in urma, cand fostul sef de la Ferrari, Luca di Montezemolo declara ca starea pilotului nu este deloc buna.

Distribuie pe Facebook
mai multe