15 lucruri de facut cu masina ta inainte de Apocalipsa

15 lucruri de facut cu masina ta inainte de Apocalipsa
Gata, e clar! Vineri, incepand cu orele 10:45 incepe Apocalipsa. Cel putin, asa se zvoneste prin targ, cum au anuntat unii, zisi si Mayasii. S-au facut si filme, s-au facut emisiuni, poezii si chiar pregatiri in toata lumea. Asa ca ne-am gandit si noi sa iti dam cateva sfaturi cu ocazia acestei sarbatori internationale, numita Apocalipsa. Daca esti pasionat de masini, iata ce trebuie sa faci zilele astea, pana nu e prea tarziu!
Distribuie pe Facebook

1. Cumpara-i neaparat o aripioara de rechin cu LED si incarcare eoliana. Daca nu ai fost o viata intreaga, macar sa fii acum, cateva zile, cel mai COOL!

2. Du-o la spalatorie. Fa o aroganta si ofera-i un INTERIOR / EXTERIOR!

3. Umple-i portbagajul cu usturoi. In caz ca vecinii se transforma in ZOMBI.

4. Fa-i presiunea corecta in anvelope. Nu ai vrea sa te prinda intunericul etern pe pana, dreapta fata. Sau sa iei amenda de la noua Politie Intergalactica.

5. Du-te in fata guvernului si fa un burnout pana bubuie un cauciuc. Chiar daca ai un Logan. Vine sfarsitul lumii, ce naiba, si nu din cauza unui fum minor!

6. Daca ai BMW, doneaza-l primului cetatean care vrea sa-ti stearga farurile la semafor. Vei primi inzecit in Rai!

7. Scoate-ti prietena la Dristor Kebap si mancati pe capota masinii lasata pe avarii. Spargeti si o ceapa pe ziar. De nepretuit!

8. Daca esti preot, baga-ti Mertanu' in bunkerul construit sub Biserica Poporului. Cica e mai mare decat Ateneul. Si a costat cat o baraca de lemn. NOT! (cred ca acolo va cadea primul asteroid).

9. Pune-i alarma cu perimetru, sa simta daca vine cutremurul ala mare.

10. Cumpara-i o prelata. Cica alea din Cora chinezesti sunt anti-comete, anti-flacari si anti-extraterestrii.

11. Du-te la OMV si fa-i plinul cu cel mai scump combustibil. Chiar daca aia sunt ultimii tai bani din buzunar. Sau si mai bine, fugi fara sa platesti! Vine sfarsitul oricum, te doare la banana.

12. Vopseste-ti masina in galben si fa-te taximetrist. Ca sa afli cum e sa fii un sofer nesimtit, cioditor, lipsit de respect si plin de nervi. Acum ca-ti iei o bata'n freza, nu e vina noastra!

13. Parcheaz-o in parcarea subterana de la Universitate. La cati bani a bagat Oprescu acolo, cica ar fi toata din titan.

14. Zi-i iubitei tale ca e musai sa treceti la urmatorul pas si ca trebuie sa experimentati TOT. Dar nu uita sa stergi urmele de pe bancheta din spate, cica Martiencele sunt atrase de samanta masculina.

15. Joi seara parcheaza-ti neaparat masina pe locul platit al celui mai agresiv si violent vecin, ala care sparge cauciucuri si indoaie stergatoare. Las' ca vede el a doua zi!

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 20 Decembrie 2012