A crezut ca nu vede bine, asa ca s-a apropiat mai mult. Cand a ajuns in sfarsit langa el, a ramas cu gura cascata

A crezut ca nu vede bine, asa ca s-a apropiat mai mult. Cand a ajuns in sfarsit langa el, a ramas cu gura cascata
  • Posesorul unui Mustang a vrut ca exemplarul lui sa fie unic
  • Drept urmare, omul nostru a optat pentru un tuning... unic
  • Masina are acum doua spoilere spate si suport pentru roata
Distribuie pe Facebook

Doua fotografii facute intr-o parcare din Statele Unite ale Americii fac zilele acestea inconjurul internetului. Imaginile in cauza surprind modificarile... cel putin atipice aduse unui Ford Mustang de ultima generatie.

Exista numeroase moduri in care un Ford Mustang de ultima generatie ar putea fi modificat, insa proprietarul acestui exemplar pare sa isi fi dorit un tuning... cu adevarat unic.

Drept urmare, omul nostru a sarit peste toate optiunile posibile - disponibile in materie de spoilere, jante sau interior, si a bifat un pachet care trimite muscle car-ul american intr-o alta epoca.

Vorbim, mai exact, despre o parte posterioara montata peste cea originala, cu un nou spoiler spate si, deasupra acestuia, un suport pentru roata de rezerva, in stilul unui Continental VII.

Si daca tot veni vorba despre batranul automobil marca Lincoln, trebuie precizat ca modelul in cauza a fost lansat pe piata la inceputul anilor '80, pe platforma Fox, asemeni Mustang-ului Mk.3.

Cat despre muscle car-ul celor de la Ford, actuala generatie a primit de curand un facelift major, care se poate lauda in premiera cu o transmisie automate in zece rapoarte.

Mai mult de-atat, noul Mustang se poate lauda inclusiv cu instrumente de bord digitale, pilot automat adaptiv sau asistent activ pentru mentinerea benzii de rulare, printre multele altele.

Acum, in ceea ce priveste gama de motorizari disponibila, versiunea imbunatatita a sportivei americane ofera un plus de putere prin intermediul modelului GT cu motor V8 de cinci litri, in timp ce varianta EcoBoost - insotita de un 2.3 turbo, a pierdut cativa caluti.

Ford Mustang cu roata de rezerva

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 9 Octombrie 2017