A scos imediat camera sa-l filmeze. Tipu' asta trage dupa el... o remorca identica cu masina pe care o conduce!

A scos imediat camera sa-l filmeze. Tipu' asta trage dupa el... o remorca identica cu masina pe care o conduce!
  • Primul Audi RS4 Avant a fost lansat la sfarsitul anilor '90
  • Modelul german oferea un V6 biturbo de 2.7 litri si 381 CP
  • Acest exemplar a fost fotografiat tragand dupa el o remarca RS4
Distribuie pe Facebook

Daca aveai impresia ca vezi dublu, ei bine... nu este cazul sa te ingrijorezi sau sa iti faci programare la medic. Acest Audi RS4 de prima generatie, in cazul in care si este autentic, chiar tracteaza dupa el o remorca RS4.

Exista numeroase aspecte pe care le poti imbunatati la un automobil nou sau mai vechi, unii preferand sa isi indrepte intreaga atentie catre un singur lucru, in timp ce altii iau decizia de a modificate cate putin - ori, de ce nu, mai mult, din toate.

La fel se poate spune si despre prima generatie a modelului Audi RS4 Avant, anumiti proprietari concetrandu-se asupra pachetului estetic, spre deosebire de categoria care vrea cat mai multa putere din motorul V6 biturbo de 2.7 litri.

Nu stim cu exactitate de care parte a baricadei se afla soferul acestui exemplar al break-ului german de inalta de inalta performanta, construit in perioada 1999 - 2001, insa putem spune cu mana pe inima ca a venit cu ceva diferit fata de ceilalti.

Iar acum ne referim, evident, la remorca identica automobilului pe care il conduce, despre care se spune ca este - sau, mai corect spus, a fost candva, tot un Audi RS4 Avant de prima generatie, cu motor V6 biturbo de 2.7 litri si 381 CP sub capota.

Oricare ar fi adevarul, fie ca se bucura si de alte upgrade-uri ori ba, exemplarul din imaginile pe care urmeaza sa le vezi, surprinse undeva in vestul Europei, stie cum sa nu treaca niciodata neobservat, ci sa atraga de fiecare data privirile celor din jur.

Distribuie pe Facebook
mai multe