A vrut sa se dea mare, dar s-a facut de ras. Mercedes-ul i-a luat foc dupa ce a incercat sa faca un burnout

A vrut sa se dea mare, dar s-a facut de ras. Mercedes-ul i-a luat foc dupa ce a incercat sa faca un burnout
  • A vrut sa se dea mare, dar s-a facut de ras
  • Mercedes-ul i-a luat foc dupa ce a incercat sa faca un burnout
Distribuie pe Facebook

Din fericire, atat soferul, cat si pasagerul de pe scaunul din dreapta fata au scapat nevatamati, fara niciun fel de rana.

Un australian care a incercat sa-si impresioneze vecinii cu un burnout de la volanul Mercedes-ului sau, un C63 AMG in valoare de peste 100.000 de dolari, a reusit sa se faca de ras dupa ce coupe-ul cu motor V8 bi-turbo, de patru litri si aproximativ 510 cai putere, a luat foc. Din cauza supraincalzirii transmisiei automate, aparent.

Soferul a scapat complet nevatamat din acest incident, asemeni pasagerului aflat pe scaunul din dreapta fata, insa va trebui curand sa dea socoteala autoritatilor la acuzatiile de conducere neglijenta si periculoasa.

La polul opus, Mercedes-ul cu motor V8 bi-turbo, de patru litri si aproximativ 510 cai putere, a fost distrus in totalitate. In valoare de peste 100.000 de dolari, potrivit politiei australiene, respectivul AMG C63 S Coupe ar fi fost castigat la un concurs, cu cateva luni in urma, conform mai multor zvonuri de pe retelele de socializare.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 20 Ianuarie 2021