Alfa le-a facut-o nemtilor. Italienii au sponsorizat cea mai mare intalnire a posesorilor de masini BMW

Alfa le-a facut-o nemtilor. Italienii au sponsorizat cea mai mare intalnire a posesorilor de masini BMW
  • Alfa a sponsorizat editia din acest an a evenimentului Bimmerfest
  • Italienii au sosit la fata locului si cu cateva masini pentru test drive
  • Posesorii de BMW s-au aratat incantati de aceasta surpriza memorabila
Distribuie pe Facebook

Organizata la sfarsitul lunii trecute, editia din acest an a evenimentului Bimmerfest a avut un sponsor mai putin obisnuit: Alfa Romeo.

Daca cea mai mare parte a planetei viseaza la Rai, fanii produselor marcii BMW au o cu totul alta dorinta: sa ajunga, macar o singura data in viata, la Bimmerfest.

Pentru vizitatorii editiei din acest an, participarea a venit cu o surpriza imensa: mai multe masini Alfa Romeo au putut fi admirate in cadrul celebrului eveniment.

Si aceasta pentru ca producatorul italian de automobile a sponsorizat proba de Autocross a ceea ce se crede a fi cea ma mare intalnire a posesorilor de BMW.

Ca sa arate ca nu glumeste atunci cand vine vorba despre construit masini, Alfa Romeo chiar a pus la dispozitia curiosilor - spre incercare, mai multe produse.

Oficialii producatorului italian de automobile au declarat ca, pe parcursul editiei din acest an a evenimentului Bimmerfest, au avut loc peste 300 de test drive-uri.

Asadar, se poate spune cu mare usurinta ca cea cea ma mare intalnire a posesorilor de masini BMW a reprezentat un adevarat succes pentru... Alfa.

Nu este insa nevoie sa ne crezi pe cuvant: uite si parerea participantilor cu privire la sponsorizarea si, nu in ultimul rand, automobilele producatorului italian.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Alfa Romeo la Bimmerfest 2019
mai multe