Anuntul de vanzare care te face sa razi in hohote: "Logo-ul VW spune ca am bani, asa ca nu vorbi cu mine!"

Anuntul de vanzare care te face sa razi in hohote: "Logo-ul VW spune ca am bani, asa ca nu vorbi cu mine!"
  • Anuntul de vanzare a unui Volkswagen Jetta a uimit internetul
  • Proprietarul a optat pentru realizarea unui clip video funny
  • Automobilul german nu a reusit inca sa isi schimbe posesorul
Distribuie pe Facebook

Cum procedezi atunci cand vrei sa iti vinzi vechea masina? Nimic mai simplu decat atat: dai anunt la ziar sau o faci prin intermediul internetului.

Prin intermediul internetului este si metoda aleasa de posesorul acestui Volkswagen Jetta din 2003, care s-a folosit insa de Youtube in incercarea de a gasi un cumparator pentru automobilul german.

Astfel, in loc de un anunt banal, publicat de un site de specialitate, proprietarul sedanului compact cu motor aspirat de doi litri si cutie manuala in cinci rapoarte a pus la punct un scurt material video.

Un filmulet in care scoate la iveala atat calitatile, cat si defectele masinii cu o caroserie de culoare neagra, un interior imbracat in piele bej si, poate cel mai important aspect, aproape 220.000 de kilometri.

Daca mai conteaza, posesorul acestui Volkswagen Jetta din 2003 vrea 3.200 de dolari pe automobilul german care dispune inclusiv de aer conditionat manual, plus scaune fata cu functie de incalzire.

Si daca tot vorbim despre dotarile sedanului compact cu motor aspirat de doi litri si cutie manuala in cinci rapoarte, din meniu nu lipsesc nici display-ul tactil de sapte inch sau anvelopele de iarna.

Indeajuns insa cu vorba si iata cum arata anuntul masinii cu o caroserie de culoare neagra, un interior imbracat in piele bej si, poate cel mai important aspect, aproape 220.000 de kilometri in bord:

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 2 Aprilie 2019