BMW a gasit o metoda ingenioasa prin care sa rada de Volvo... chiar la suedezi acasa

BMW a gasit o metoda ingenioasa prin care sa rada de Volvo... chiar la suedezi acasa
  • BMW a gasit o metoda ingenioasa prin care sa rada de Volvo... chiar la suedezi acasa
  • Marca bavareza a instalat in Goteborg un panou publicitar cu mesajul "Un autoturism rapid construit in Goteborg"
  • Campania respectiva anunta celui mai nou M5 in jocul video Need for Speed Payback
Distribuie pe Facebook

Imaginea unui panou publicitar din orasul suedez Goteborg, in care BMW ia peste picior compania Volvo, face zilele acestea inconjurul planetei. "Un autoturism rapid construit in Goteborg" este mesajul campaniei respective, care anunta prezenta celei mai noi generatii a modelului de inalta performanta BMW M5 in Need for Speed Payback.

Celebrul razboi al panourilor publicitare pare sa fi fost reluat zilele acestea de BMW, departamentul de marketing al companiei BMW pornind o campanie cel putin inedita in orasul suedez Goteborg, unde se regaseste sediul central al Volvo.

Aici, producatorul de automobile din Munchen promoveaza - sub mesajul Un autoturism rapid construit in Goteborg, prezenta generatiei cu numarul sase a modelului de inalta performanta M5 in noul joc video Need for Speed Payback.

Reclama BMW M5 in Goteborg

Despre noul BMW M5

Lansat in premiera mondiala chiar in toamna acestui an, cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Frankfurt in perioada 14 - 24 septembrie, noul BMW M5 gazduieste in compartimentul motor o unitate V8 twin-turbo de 4.4 litri si 600 CP.

Pentru prima oara in istoria sa de peste trei decenii, modelul bavarez de inalta performanta apeleaza la o cutie automata cu opt rapoarte si un sistem de tractiune integrala cu vectorizare a cuplului pentru punerea puterii maxime pe asfalt.

Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza acum in numai 3.4 secunde, rezolvarea la problema 0 - 200 km/h vine dupa doar 11.1 secunde, in timp ce viteza maxima... ei bine, este de 305 km/h cu pachetul M Driver oferit optional.

In ceea ce priveste departamentul vizual, noul BMW M5 iese in evidenta printr-o combinatie de spoilere fata / spate agresiv stilizate si jante din aliaj de dimensiuni generoase, careia i se alatura un volan cu design in trei spite si scaune fata sport.

BMW M5 - Poze reale

BMW M5 - Poze reale

BMW M5 - Poze reale

BMW M5 - Poze reale

BMW M5 - Poze realeBMW M5 - Poze reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze BMW M5 - Poze reale
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 27 Noiembrie 2017