BMW si Audi s-au luat la harta pe Twitter. Totul a pornit de la aceasta postare

BMW si Audi s-au luat la harta pe Twitter. Totul a pornit de la aceasta postare
  • BMW si Audi s-au luat la harta pe Twitter
  • Totul a pornit de la o postare
  • Bavarezii s-au asigurat ca au ultima replica
Distribuie pe Facebook

Lupta pentru suprematie dintre BMW si Audi continua astazi cu un nou episod. Pe Twitter, acolo unde o postare a companiei bavareze a reusit sa atraga atentia concurentei din Ingolstadt.

Chiar daca ramane in continuare principalul camp de batalie, industria constructoare de masini nu mai reprezinta nici pe departe singura lume in care companii precum BMW sau Audi aleg sa se dueleze.

Lupta pentru suprematie continua in afara eternelor comparative intre Seria X si A Y, cele doua companii auto de origine germana batandu-se inclusiv pentru numele unor stadioane, roluri in diverse productii cinematografice s.a.m.d.

Ultimul versus intre BMW si Audi vine din sfera social media, acolo unde o postare a producatorului bavarez a reusit sa atraga atentia concurentei din Ingolstadt - care a simtit imediat nevoia de a face o scurta precizare.

Batalia in vorbe a celor doua companii auto de origine germana nu s-a incheiat insa aici, constructorul de masini din Munchen dorind aparent cu orice pret sa aiba ultimul cuvant; lucru care s-a si intamplat, de altfel.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 29 August 2018