BMW-ul M3 Papuc este doar o gluma de 1 aprilie

BMW-ul M3 Papuc este doar o gluma de 1 aprilie
O gluma buna este intotdeauna de apreciat, mai ales atunci cand se gaseste cineva care sa arunce cu sume uriase in stanga si-n dreapta pentru a avea rezultate maxime. Iar acel cineva se regaseste acum in persoana celor de la BMW, care tocmai au transformat un grozav M3 intr-un papuc capabil sa adune in a sa bena zambete din cele mai indepartate colturi ale lumii.
Distribuie pe Facebook

Compania bavareza a declarat recent ca al sau grozav pick-up, care a cauzat o adevarata nebunie in intreaga lume, a fost doar un fel de joc. A fost ceea ce se poate numi o gluma buna de 1 aprilie. Drept urmare, dragi copii, nu vom vedea nici un BMW M3 Papuc in viitor. Sau, cel putin, nu o versiune produsa in serie. Pentru ca, la inceputul lunii viitoare, avem o noua intalnire stabilita cu impresionanta utilitara V8, de peste 400 cai putere. Si nu numai. Ziua de 1 Aprilie va reprezenta o adevarata binecuvantare pentru fanii modelelor bavareze. Dragi devoratori de BMW, va asteapta o zi plina de picanterii, lista cu ingrediente incluzand bunatati precum prototipuri niciodata-introduse-in-productia-de-serie bazate pe deja-legendarul M3 si, nu in ultimul rand, o versiune concept a viitorului M5.

Dar pana atunci, sa revenim la al nostru BMW M3 Pick-Up, care a fost recent filmat in calatoria sa catre Iadul Verde - aka Nurburgring.

BMW M3 Pick-Up la Nurburgring


Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze BMW M3 Pick-Up - Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 24 Martie 2011