Chintesenta kitsch-ului sau To da be Za Best?

Chintesenta kitsch-ului sau To da be Za Best?
Tot in Rusia se pare ca imaginatia da roade. O masina veche pe care multa lume o stie ca a batut internetul in lung si-n lat, marca nedefinita, cu 250 de faruri si proiectoare si 50 de antene face furori pe strazile rurale rusesti. O masina facuta parca pentru un film Star Trek sau realizata ca sa demonstreze ca "uratul" are si el limitele sale... Sau iar suntem noi absurzi si o numim aiurea kitsch?
Distribuie pe Facebook
Cu toate ca ploua, masina rezista. Bate vantul puternic, bullbarul rezista. Trece un X5 in forta pe langa ea, farurile rezista. E clar - masina asta e mai buna decat un sampon Londa Color! Chiar daca e greu de inteles cum si pe unde priveste soferul carosabilul...

Chintesenta kitsch-ului sau arta neinteleasa?

Demna de un film Fast & Furious. Cu atatea decal-uri si vinyl-uri de firma, cu atatea autocolante care dau de gol motorul plin de HKS si G-Reddy, e clar ca se poate lua la tranta cu vreun Nissan Skyline. Se pare ca masina este denumita Space Car Best of The Best. Sau este asa cum zice Ricky - To da be za best I like reiging carts?

Chintesenta kitsch-ului sau arta neinteleasa?

Ce sa fie oare? Un (c)arici sau vreun porc spinos pe roti? Nicidecum. Este masina-discoteca din Rusia, cu o roata de rezerva la misto, chipurile ca si proprietarul a realizat masina in gluma. Acum multa lume va spune - Dar vaaaai, s-a muncit la masina asta 3452324 de ani! S-au investit bani, sudoare si timp... Trebuie apreciata munca omului! Da, de acord. Dar degeaba daca rezultatul este... cum este. Adica chintesenta kitsch-ului cu destule lumini aruncate aiurea pe ea, cat sa lumineze un oras micut, cum ar fi... Clujul. Va place?

Chintesenta kitsch-ului sau arta neinteleasa?

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Chintesenta kitsch-ului sau arta neinteleasa?
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 30 Iulie 2010