Citroen DS4 este vedeta celui mai nou videoclip The Saturdays

Citroen DS4 este vedeta celui mai nou videoclip The Saturdays
Distribuie pe Facebook
Dupa colaborarile cu Britney Spears si Pixie Lott, Citroen continua implicarea in muzica si cu modelul DS4. Al doilea model din gama DS lansat de Citroen este una dintre vedetele din clipul piesei "30 Days" a trupe britanice "The Saturdays" care va fi lansat oficial pe 13 mai.
Vedetele trupei "The Saturdays" au sosit pe platoul de filmare pentru nou single "30 Days" la volanul unui Citroen DS4 distinctiv. Conceput pentru ultimul single al trupei - care va fi lansat pe piata in data de 13 mai - videoclipul "30 Days" le prezinta pe Frankie, Mollie, Vanessa, Rochelle si Una folosind masina pentru a merge la un eveniment de "intalniri rapide" organizat intr-o cafenea americana. Videoclipul, postat deja pe platforma You Tube, a strans peste un milion de vizualizari.
Regizat de Taylor Cohen, videoclipul antrenant le prezinta pe fete in secvente individuale si de grup. Alaturi de asigurarea unei masini cu design spectaculos, cum necesita un asemenea videoclip, Citroen s-a ocupat si de surprinderea unor imagini exclusive de la filmari cu toti cei cinci membrii ai formatiei.

Pe perioada filmarii, camerele Citroen au surprins crearea platoului, trupa la coafura si machiaj, si a facut cunostinta cu cativa dintre pretendentii lor la intalniri-rapide.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 11 Mai 2012