Cum sa transformi camera copilului in cel mai tare loc de joaca din lume!

Cum sa transformi camera copilului in cel mai tare loc de joaca din lume!
  • Sunt necesare vreo 10 piese auto
  • Costul total este de vreo 500-1000 de lei
  • Piesele pot fi gasite la dezmembrari
Distribuie pe Facebook

Daca esti parinte de baietel si esti in pana de idei, nu strica sa tragi o fuga intr-un centru de dezmembrari sau sa le cumperi online si sa cumperi cateva piese auto ieftine, pentru a transforma camera copilului tau in cel mai tare loc de joaca de pe pamant!

Nu conteaza daca ai 10 ani sau 50 de ani, in caz ca esti pasionat de jocurile cu masini, ai nevoie de asa ceva! Interesant este ca amenajarea prezentata aici nu costa o avere, pentru ca este facuta din piese auto de la dezmembrari. Tot ce ai nevoie este sa gasesti o masina lovita in spate sau intr-o laterala, de pe care sa cumperi jumatatea buna. Adica o aripa, o portiera, o janta si un sfert de caroserie.

Camera copilului

Daca masina este in stare proasta, o sa iesi si mai ieftin, pentru ca nu trebuie decat sa o vopsesti ulterior in ce culoare vrei tu. Daca vrei sa faci arogante, asa cum a facut acest parinte pentru copilul sau, investesti putin si intr-o instalatie electrica, pentru a avea faruri adevarate, dar si intr-un parbriz si chiar faruri escamotabile. Cert este ca doar cu vreo 500 de lei, cat costa aceste piese de la dezmembrari, sau chiar mai putin daca gasesti o masina intreaga fara motor si parti mecanice, vei putea transforma o camera anosta in cel mai interesant loc de joaca!

Deschizi portiera, ca la o masina normala, te asezi in scaunul sport, bagi cheia in contact si pe ecranul LCD generos simulezi ca esti intr-o masina de curse. Ce poate fi mai frumos? Eventual o miscare a intregii masini care sa simuleze virajele si franarea, dar aici deja vorbim de ceva SF. Oricum, nu este o idee rea si cu siguranta orice copil s-ar mandri in fata prietenilor ca are ceva unic si inedit!

Camera copilului

Camera copilului

Camera copilului

Camera copilului

Camera copilului

Camera copilului

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Camera copilului
mai multe