Este ultimul lucru la care te-ai fi asteptat. Surpriza germanilor de la Opel pentru fanii sai

Este ultimul lucru la care te-ai fi asteptat. Surpriza germanilor de la Opel pentru fanii sai
  • Opel va lansa anul viitor un nou calendar excentric
  • Protagonistul principal al versiunii 2017 va fi Grumpy Cat
  • In spatele camerei se va afla Ellen von Unwerth
Distribuie pe Facebook

In timp ce intreaga suflare a lumii auto asteapta cu sufletul la gura debutul urmatoarei generatii a hot-hatch-ului Astra OPC, germanii de la Opel pregatesc pentru anul 2017 lansarea unui... calendar cu Grumpy Cat.

Au trecut mai bine de 12 luni de la prezentarea oficiala a noului Opel Astra K, insa nici pana in ziua de astazi nu am reusit sa aflam cand va debuta versiunea de top OPC.

Stim, in schimb, ca anul 2017 nu va veni cu mana goala pentru fanii marcii auto germane, un comunicat de presa publicat recent de oficialii companiei din Russelsheim anuntand...

... un calendar cu Grumpy Cat, celebra pisica morocanoasa urmand a poza alaturi de doua fotomodele: Jerry Hall si Georgia May Jagger, fiica nimeni altului decat Mick Jagger.

In spatele aparatului de fotografiat se va afla Ellen von Unwerth, in timp ce decorul va fi construit din modele Opel apartinand atat vremurilor demult apuse, cat si prezentului.

Dupa cum probabil iti aduci aminte, aceasta nu este chiar prima oara cand producatorul german de automobile propune ca subiect de discutie un calendar si o pisica.

Anul trecut, marca din Russelsheim a venit cu o campanie inedita de promovare a ultimului Corsa, care ii avea drept protagonisti principali pe Karl Lagerfeld si felina acestuia.

Calendar Opel pe 2017

Calendar Opel pe 2017

Calendar Opel pe 2017

Calendar Opel pe 2017

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Calendar Opel pe 2017
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 29 Iulie 2016