Forza Motorsport 6 se anunta un simulator plin de surprize

Forza Motorsport 6 se anunta un simulator plin de surprize
  • Primele fotografii si informatii ale noului Forza Motorsport 6 au scapat pe internet
  • Detaliile anunta un total de 450 de masini, plus 26 de locatii si alte surprize
  • Ca de fiecare data, doar cei care detin un Xbox se vor putea bucura de acest joc
Distribuie pe Facebook

Primele informatii neoficiale cu privire la urmatorul titlu din seria Forza Motorsport au scapat recent pe internet si anunta numeroase surprize pentru fanii celebrului simulator racing.

Chiar daca se afla abia la jumatatea sa, 2015 ne-a oferit deja destule motive pentru a-l descrie ca un an (aproape) perfect pentru fanii jocurilor video cu masini.

Pe langa proast lansatul Project Cars si promisiunea unui nou Need for Speed - care pare sa faca revenirea la seria de mare succes Underground, urmatoarea perioada de timp ne va mai aduce si un Forza Motorsport 6.

Daca nu mai ai insa rabdare pana la anuntul oficial, programat pentru celebrul E3 de la mijlocul saptamanii viitoare, atunci afla ca viitorul simulator racing dezvoltat de Microsoft impreuna cu studiourile Turn 10 se va bucura de toate elementele necesare pentru a te obliga sa faci trecerea la platforma Xbox.

Intr-o alta ordine de idei, noul Forza Motorsport 6 promite un total de 450 de masini, plus 26 de locatii in care sa te intreci alaturi de prietenii tai reali sau virtuali. Aparitia curselor nocture sau condusul pe ploaie sunt si ele de nerefuzat.

Apoi, din ce putem observa cu ocazia celor trei fotografii din joc "scapate" pe internet, urmatorul titlu din seria simulatoarelro racing dezvoltate de Microsoft impreuna cu studiourile Turn 10 promite inclusiv o grafica la inaltime.

Pentru mai multe informatii cu privire la noul Forza Motorsport 6 ne revedem saptamana viitoare, atunci cand va sosi - alaturi de startul evenimentului E3, si un prim trailer oficial. Sau, cel putin, asa speram noi.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 9 Iunie 2015