Ghicitoarea de vineri: ce masina este?

Ghicitoarea de vineri: ce masina este?
De data asta, pentru ghicitoarea de vineri, dedicam un spatiu mai larg. Nu de alta, dar masina cu pricina merita mai multa atentie. Poate fi BMW, poate fi Logan, poate fi Mercedes... poate fi orice! Insa depinde din ce unghi o privesti. Tu ce crezi ca este?
Distribuie pe Facebook
Ghicitoarea de vineri: ce masina este?

E clar: daca ne uitam din fata, este o frumusete de BMW E46, model dinainte de facelift. Si cum este o masina grava de curse, avea nevoie si de niste sigurante pentru capota, in stilul masinilor de WRC. Probabil dupa o etapa pe macadam s-a spart si spoilerul frontal... Care abia se mai tine, pentru ca e facut cioburi...

Ghicitoarea de vineri: ce masina este?

Din lateral, trebuie sa ne dam cu parerea. Problema este ca proprietarul are si veleitati de virtual tuning si a incercat niste jante cam... patrate pe masina originala. Oare ce jante are ea de fapt?

Ghicitoarea de vineri: ce masina este?

Gata, le-am gasit. Astea rosii sunt cele reale, care chiar exista pe masina. Din acest unghi este foarte greu sa-ti dai seama ce masina este. Numai prizele de pe aripile frontale dau de gol ca ar fi un BMW M3... Insa cu gurile astea de aer de pe aripile spate si evazarile din fibra de sticla... mai degraba un M3 CSL de curse. Glumim. Pare un cotet.

Ghicitoarea de vineri: ce masina este?

Opaaaa, hai ca ne apropiem. In sfarsit, un semn ca am putea vorbi de un Mercedes sunt stopurile. Dar forma portbagajului unica in lume ne spune altceva. Si anume ca este vorba de o masina custom, facuta dupa chipul si asemanarea proprietarului... Tuning desavarsit, frumos si elegant. Noot!

Nu stiu ce stil de tuning se poate numi cand amesteci mai multe elemente si infatisari de la diferite masini, intr-una singura. Sau daca se poate numi tuning. Cert este ca o masina ca cea din aceste imagini nu transmite nimic. Poate doar ca: Sunt o masina ieftina si vreau sa par una scumpa din fata si alta si mai scumpa, din spate! Tu ce masina crezi ca este?

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Ghicitoarea de vineri
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 6 Mai 2011