Hyundai Veloster Turbo si Genesis Coupe - vedete ale aplicatiei Asphalt 7: Heat produse de catre Gameloft

Hyundai Veloster Turbo si Genesis Coupe - vedete ale aplicatiei Asphalt 7: Heat produse de catre Gameloft
Distribuie pe Facebook

Hyundai a anuntat debutul a doua modele, Veloster Turbo si Genesis Coupe, intr-unul dintre cele mai populare jocuri pentru telefoanele mobile si tabletele cu sisteme de operare iOS si Android - Asphalt 7: Heat. Aplicatia ofera clientilor oportunitatea de a beneficia de experienta Hyundai, prin intermediul dispozitivelor mobile proprii.

Cele doua coupe-uri Hyundai au fost adaugate la linia de start, alaturi de alte 60 modele performante ale producatorilor de autovehicule premium din intreaga lume.

Gameloft, un producator de top al jocurilor digitale si sociale, a lansat in iunie cea mai recenta varianta a deja celebrei serii Asphalt, iar Hyundai este prezent in ultima versiune a aplicatiei. Aceasta colaborare se sincronizeaza noii directii Hyundai - Modern Premium - care are la baza inovatia, pentru a oferi clientilor experiente dincolo de asteptari.

Cunoscuta pentru stilul de joc dinamic si pentru grafica de foarte buna calitate, seria Asphalt, dezvoltata de catre Gameloft, a fost descarcata de peste 50 de milioane de ori de la lansarea primelor sale versiuni. Asphalt 7: Heat include curse auto pline de adrenalina, in care jucatorii se intrec intr-o confruntare incitanta, la viteze ametitoare.

Modelele Hyundai Veloster Turbo si Genesis Coupe sunt in special indragite de catre conducatorii auto impatimiti, gratie designului agresiv si performantelor dinamice. Veloster Turbo, care a debutat in cadrul Salonului Auto Nord American 2012, este modelul care transmite perfect noua viziune Hyundai, imbinand designul inedit al unui coupe cu trei usi si functionalitatea unui hatchback. Acest model este echipat cu un motor turbo care livreaza 204 CP, in timp ce Genesis Coupe facelift dispune de o motorizare de 346 CP.

Suplimentar fata de aplicatia Asphalt 7: Heat, parteneriatul dintre Hyundai si Gameloft va aduce si o versiune a GT Racing: Motor Academy dezvoltata pentru sistemul de operare Android - in care jucatorii vor regasi atat concept car-ul Hyundai i-oniq, cat si modelul Genesis Coupe.

"Suntem incantati de parteneriatul cu Hyundai, care ne permite sa dezvoltam o lista si mai vasta de selectie, prin includerea coupe-urilor Hyundai, pentru fanii nostri si cei ai renumitei marci auto. Aplicatia Asphalt 7: Heat cuprinde 60 de modele auto, in timp ce GT Racing: Motor Academy livreaza acum o experienta la bordul concept car-ului Hyundai i-oniq", a declarat Alexandre Tan, Business Development Director al Gameloft.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 23 August 2012