Invidia vecinilor: Tuneaza-ti garajul!

Invidia vecinilor: Tuneaza-ti garajul!
Daca bugetul nu iti permite sa defilezi cu o mandrete de masina tunata, fa in asa fel incat macar garajul sa semene a creatie de arta. Iar daca le poti avea pe ambele ... nu mai e timp de stat pe ganduri, la treaba!
Distribuie pe Facebook

Niste americani inventivi au dat startul la personalizarea usii garajului. Si nu oricum, ci folosind "teme" care mai de care mai naucitoare. Pentru vecinii curiosi, evident. Daca nu pot patrunde cu vederea in garaj, macar cu gandul sa o faca ... E drept, cand vezi doua blonde apetisante care-si fac de treaba in ceea ce pare un banal decor de garaj, parca mai repede vine cheful de mesterit la masina.

Invidia vecinilor: Tuneaza-ti garajul!

Revenind la cazul mai putin nefericit, cel in care nu te poti inca bucura de roadele tuningului pe propria masina, ar fi chiar indicat ca inainte sa te apuci de mesterit la motor/exterior/interior/etc sa iei in considerare o mica sesiune de tuning pentru garaj. 

Invidia vecinilor: Tuneaza-ti garajul!

Prin asta intelegem montarea unor rafturi care realmente sa te ajute la capitolul organizare, o rampa - intotdeauna binevenita cand ai de-a face cu reparatii "dedesubt", cateva lumini bune, niste muzica ritmata, schitele proiectului lipite pe pereti (ca sa fie la vedere, nu?)  si .. Voila! Ai terenul pregatit pentru ceea ce urmeaza, adica ADEVARATA provocare cat priveste tuningul - Masina ta!

Invidia vecinilor: Tuneaza-ti garajul!




Bineinteles, daca ai alte idei prin care-ti poti tuna garajul, esti invitat sa le impartasesti aici.


Tu cum ti-ai tuna garajul?

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Invidia vecinilor: Tuneaza-ti garajul
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 31 Mai 2010