Iti mai aduci aminte de GTA? Rockstar anunta, in sfarsit, lansarea unui nou joc din celebra serie

Iti mai aduci aminte de GTA? Rockstar anunta, in sfarsit, lansarea unui nou joc din celebra serie
  • Iti mai aduci aminte de GTA?
  • Rockstar anunta, in sfarsit, lansarea unui nou joc din celebra serie
Distribuie pe Facebook

Din pacate, nimeni nu stie inca - cu exactitate, data de la care acesta va putea fi achizitionat. Atat de pe internet, cat si din magazinile fizice.

Lansat pe piata in urma cu aproape opt ani si jumatate - inca din toamna lui 2013, celebrul Grand Theft Auto V ocupa un loc fruntas atat in topul celor mai longevive jocuri, cat si intr-un clasament al celor mai profitabile astfel de produse, reusind sa aduca in conturile companiei Rockstar Games o suma ce depaseste pragul de sase miliarde de dolari, aparent. Drept urmare, faptul ca zilele acestea se lucreaza - din greu, la dezvoltarea urmatorului titlu din serie nu ar trebui sa surprinda pe nimeni.

Asa cum mentionam si anterior - in randurile de mai sus, data debutului oficial nu reprezinta, pentru moment, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii, cu anumite voci sugerand, extrem de important de precizat, ca premiera mondiala nu va avea loc mai devreme de 2023. Sau chiar 2024, in functie de sursa, evident.

Totodata, aceeasi companie Rockstar pastreaza secrete - in prezent, si alte detalii si informatii cu privire la viitorul GTA VI, precum locatia si perioada de timp in care se va desfasura actiunea. Cu mai mult sau mai putin noroc, cateva dintre respectivele piese si elemente vor fi anuntate curand - cu ultimele zvonuri si speculatii vorbind despre publicarea primului trailer caracteristic noului joc din celebra serie pana la sfarsitul anului 2022, scriau de curand, zilele trecute, site-urile de specialitate.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 2 Martie 2022